ronja
|
No, jaz mam vse praznike rada, tako da se trudim, da ne bi nobenega izpustila, v prihodnosti, ko bo to mogoče (vsaj upam), pa bomo praznovali še vsega boga drugega, česar se pri nas ne. Že zdaj imamo par takih neobičajnih praznikov. Zato se mi ne zdi nič narobe z valentinovim, pa tudi če si kdo samo 1x na leto pokaže ljubezen, je to verjetno še vedno boljše kot 0. Kar se mene tiče, mi pridejo take stvari prav, da se spravim uresničit kako idejo za darilo. V tem primeru bom lubiju naredila stojalo za kuli iz Fimo mase, tako, da mu bo pasalo v službo, ker tam vedno išče kulije, ker vedno zginejo, pa nikoli jih nimajo (majo tako bolj škrt gospo, ki naroči 3 kulije za cel oddelek...) No, zdaj bo mel vsaj enega svojega, ki mu ga ne bojo kar tako odnesli . Pa zvečer, ko bosta tamali dve zaspali, nama bom naredila čokoladni fondi s sadjem in keksi. Mogoče pa še kak desert čez . Jaz mu bom rozast puhast pouštrčk na kerem piše da je moj sončekuser posted image Ziher ga bo ponosno razkazoval kolegom v službi . user posted image user posted image user posted image roza imajo, sam so medvedki, taki cortkani, ko jih stisneš za bušija zapojejo " love me tender" . To bi šlo? Hehe, vidve pa obvladata .
|