Mišni -> RE: CR v budnem ali spečem stanju (11.2.2009 18:48:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Prijateljica, ki je januarja rodila v MB...je imela napovedan CR zaradi lege in 2x ovite popkovnice. Izbrala je budno stanje - vendar se ji del trebuha ni dobro omrtvičil in je začela čutiti, ko so ji naredili rez. Takoj je povedala, da jo boli in tako so jo takoj uspavali in nadaljevali CR v spečem stanju. Skratka, meni je ful hudo - da si pri CR tako bogi takoj po operaciji in da ne moreš prve trenutke uživati z dojenčkom. Koliko mi je znano vsaj za MB, dojenčka odnesejo pokazati očku, potem pa ga odnesejo na intenzivno nego...kar pomeni, da niti očka ne more biti dlje časa z njim, če že mamica ne more ? Če bi pri meni prišlo do nujnega CR bi si jaz želela, v primeru da je z dojenčkom vse vredu, da fant "prevzame" vlogo mene in njemu dajo otroka, da ga stisne k sebi in je na postelji z njim - pa naj se sliši še tako čudno. Ja, saj to je res v bistvu škoda, da se ne da. Samo tako očitno je, da pride na enega dojenčka ena postelja za starše. Drugače se pa meni moj še zdaj smili, ko pomislim, kako se je sam tam jokal tiste par dni, ko jaz nisem mogla skrbeti zanj. Ker se je res. U nulo. Je bil brez glasu od joka in so me spraševale, če kadim, ker je otrok tak, kot bi bil od nečesa odvisen. Bogi. Nobeden ga ni crkljal.
|
|
|
|