Kako gostite? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

karmen83 -> Kako gostite? (11.2.2009 13:46:18)

Lep pozdrav vsem. Mene pa zanima, kako gostite sadje oz. zelenjavo s kašicami, predvsem od Alnature in Milupe (tistimi brez mleka). Ali samo dodate in premešate ali pa je potrebno te kosmiče prej prevreti? Pa še to - pred spanjem bi ji rada svoje izčrpano mleko zgostila s temi kosmiči, pa v navodilih piše, da jih je treba preliti z vrelim mlekom, zdaj pa ne vem, ali moram tudi svoje mleko zavreti (skrbi me namreč, da bi tako uničila vsa ta protitelesa in vitamine...) ali zadostuje, da ga dodam samo toplega in ne vrelega. Saj vem, da sem zdaj iz teh ubogih kosmičev napravila celo znanost, bom pa zato toliko bolj hvaležna tisti, ki si bo vzela čas in mi razjasnila zadevo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Imejte se rade!

matic0105 -> RE: Kako gostite? (11.2.2009 14:33:01)

Lahko dodaš toplega, da se kosmiči malo razpustijo in daš po žlički. Če boš pa hotela dati po flaški, pa verjetno ne bo šlo skozi - takrat je pa treba zavreti, da nastane taka sluz. Poskusi z malo vode, pa potem dodaš svoje mleko.

ksenci -> RE: Kako gostite? (11.2.2009 15:25:39)

jz mu dajm zaenkrat rižolino od milupe po flaški, nardim srednje gosto, tako da še lahko pije.to mu pripravim z vročo prevreto vodo.
ti kosmiče najprej prelij z vročo vodo in dodaj svoje mleko in ga ne prevri, ker boš tako res uničla vit.
Lp

Tanchy -> RE: Kako gostite? (11.2.2009 19:19:59)

Zdravo,

še jaz bi dodala svoje izkušnje pred časom. V Mullerju sem kupila kar riževe kosmiče - nekje je 1/2 kg in je za full dolgo časa. Všeč so mi bili prevsem zato, ker nisi bili popolnoma nič sladkani (kot Rižolino) in sem jih lahko vmešala in zgostila katro koli kašico. Res pa je, da se hitreje zgosti topla hrana. Najprej poskusi z dodajanjem po malem, da ne bo pregosto, potem se pa že navadiš. Lahko pa tudi zredčiš na primer z mlekom v prahu.

Tanchy -> RE: Kako gostite? (11.2.2009 19:22:19)

aja, jaz sicer nisem zgoščevala svojega mleka, kljub temu, da sem ga imela dovolj, ampak sem raje malemu dala flaško zgoščenega Aptamila, potem je pa še primeni popapa.

Lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.2.2009 21:36:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

karmen83 -> RE: Kako gostite? (12.2.2009 8:09:39)

Najlepša hvala za odgovore. Lep dan vam želim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Stran: [1]