KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kiki...............o dolenjka,sedaj pa štajerka,ja škoda,ker bi šle lahko drugač na kafe,kje v mestu.............ja naš pikec je mali,ampak je pa hrust,žilav,tako,da ne zgleda majhen in droben,je take športne postave,pa tud zna se zase postavit,tko,da me ni nič strah zanj...............koliko je pa velik vaš poštar ............aja,naš si ne zna zavezat vezalke,jih tud ne mara,mamo vse na ježka,na uro pa ve približno,no,pa saj gredo šele v prvi razred,ko sem šla,jaz z sedmimi leti v prvi razred,si nisem znala zavezat vezalk,ne na uro gledat,nisem znala ne črk ne številk,kaj šele da bi pisala in bralal,in štela,in seštevala in odštevala,in znala tuj jezik.........tko,kot zdej moj pri skor šestih letih,jaz sem se veselo igrala,in se podila po travi. 128 cm in 26,5 kg Veš kaj, vse se bodo naučili. Naš tamal sicer zna računat in pozna črke, delno tudi že piše krajše besede po nareku, brat se uči sam in nekaj tud sam prebere Sicer pa je samouk, tko da ga ne silimo, ga pa vzpodbujamo, ostalo bo pa osvojil ko bo čas za to. Ja, žal, kavica odpade, bo pa zato ena virtualna, a prav? http://www.kulinarika.net/recept/napitki/Irska_kava_%28irish_coffee%29-4542.html&usg=__DD6cIUgtEHnX152nmZwhU0UBbmg=&h=315&w=384&sz= 63&hl=sl&start=11&sig2=sZLVlqggilYCW5UZVd3liw&tbnid=hNoxMe8o0CmL6M: &tbnh=101&tbnw=123&prev=/images%3Fq%3Dkava%26gbv%3D2%26hl%3Dsl%26sa%3DG&ei=6ZJUSr3oMIn5_AbX_8CIDg][/link]
< Sporočilo je popravil viv RR -- 10.7.2009 8:42:09 >
|