zoya_ -> ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spoznala... (22.4.2005 13:43:10)
|
tjazy... jaz je nikamor ne odrivam niti moj. Midva sva razčistila v glavi in sem si rekla, da vedno je treba dat človeku možnost, da se pokaže v svoji luči in ne preko pripovedovanja drugega. No potem pa izveš, da te blati vse okrog, pa si mislis svoje, ženska se mora še skulirat. Jo povabiš na kavo, poklepetaš, narediš uslugo to in ono, poveš tudi, da si pripravljen, da bi šli vsi skupaj na morje seveda vse za voljo otrok... in potem kar iz nenada, gre ta ženska ti srat po glavi, ker ima ne vem, slab dan, ni dobila seksa že dolgo, PMS,... karkoli. Čist vsega mi pa tudi ni treba požret. Še pred kratkim ji narediš uslugo, da gre lahko žurat (pa saj ni niti važno kam je šla), ji čuvaš otroke (jaz sem jih čuvala, ker moj ni mogel, ker je bil zaseden). Men seveda ni problem, ampak potem pa čez 14 dni pridejo otroci za vikend in ti prijavi starejši, da če gresta k atiju, morata bit z atijem (in kao ju ne smem jaz čuvat) in tudi ona to potrdi, da je izjavila. Ej, to je bila pa tista pika na i, kjer sem jaz zaključila bit "dobra vila". Pa kaj, a jih zlorabljam al kaj. Otroc so radi z mano, če me imajo radi, jaz ne morem pomagat, jaz sem do niju taka, kot da bi bili moji otroci. Saj jih moraš imet rad, ker sta tko cartani in pridni (to pr nama... mami nagajata :)- ) pa še del mojega so, ki ga imam najraje na svetu. Tjazy zato, a vidiš. Zato bi rada, da ne hodi srat k staršem od mojga, da naj si uredi svoje življenje in predvsem v glavi pospravi. Dala sem ji priložnost, pokazala se je, kakšna je... ko gre za njeno rit, sem tud jaz dobra, ko pa jaz počuvam otroke, da moj kam gre, pa serje... Konc je s tem. Nema više! Imam rada otroke, se super razumemo, zadnjič je celo rekel ta velik, zakaj ne moremo kar vsi skupaj živeti, ampak žal. MIdva sva naredila vse, kar se narediti da. Zato bi pa želela, da bi hodila k svojim in ne k staršem od mojga. Tudi jaz sem se s starši od bivšega super razumela. "Tašča" mi je bila kot mama, ki sem jo ravno tisti čas zgubila, vem da grem lahko na obisk in bi me bila izredno vesela, samo žal ne morem it, ker mi nekako ni prav.
|
|
|
|