Lenck -> RE: PROBLEMI S PARTNERJEM (12.2.2009 9:16:05)
|
Če si ne želi otroka, potem poskrbita za zaščito, to je prvo. Ker lahko, bognedaj, se zgodi, da bo otrok nenadoma tu, on pa bo še bolj ugotovil, da ga noče, in v končni fazi lahko ostaneš sama. Si prepričana, da si to želiš? Prav tako ne računaj na to, da si bo že premislil, če boš zanosila. Povsem te razumem, kako se počutiš. Jaz sem bia v zvezi z devet let starejšim, in po šestih letih, ko sem bila jaz že kar preko dvajset, in pa preko trideset, sem si že grozno želela otroka, on pa niti slučajno. Zveza se je (pa ne le zaradi tega) pač končala, kar ni nič takega, in ko zdaj gledam nazaj, vidim, da je bilo pač prav. Vsiliti otroka nekomu ni prav, trpijo vsi udeleženi. Hja, poznam primere, k ženske mislija, do bodo z otrokom privezale moškega k sebi, pa v nobenem primeru nima pozitivnih posledic. Verjemi, tudi ti se boš bolj veselila otroka, ki bo zaželjen od obeh. Tako kot se jaz zdaj veselim bebe, ki jo pričakujem s fantom. In ni me strah, ker vem, da sem pripravljena, hja, bogve, če sem bila prej res, čeprav sem tako menila. Fant pa je mlajši od mene, tako da, vidiš, starost lahko sploh ni pomembna. Do takrat, s tem ali katerimkoli drugim fantom, ko si bosta oba želela otrok, pa se zaščitita. Enostavneje in manj boleče bo kot karkšnokoli gašenje požara kasneje. Ne računaj, prosim, na to, da če bo, bo pa njemu nenadoma ok, če je sedaj tako proti. Lahko, da bo, ampak jaz pač ne bi tvegala - v dobro tebe, njega in otroka.
|
|
|
|