|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otroške all starke --- iiiiiiiiiii
11.2.2009 23:09:22   
pravljica
tule je govora o nextu
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=50630.15 

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=52044.0 

ne vem, če piše kaj o št. čevljev...tu je ena razpredelnica, kako je to v realnosti pa ne vem

http://www.i18nguy.com/l10n/shoes.html 

drugače pa poglejte v kakšne čevlje, nekatere imajo vse št. vpisane (puma, adidas, nike sigurno)user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.2.2009 6:51:05   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Drugače pa da se mal uštulim na temo- kje dobim teniske s koleščkom, št.32? Rabim do konec marca za sinov rojstni dan. Lahko začnem že šparat, se mi zdi, da bi lahko ta hec bil drag, kaj user posted image ?

Lani sem jih gledala v Hervisu, črne. Cena je bila med 70 in 90€ (akcija). V MB sem jih potem videla še v eni drugi trgovini in je bila cena 99€ za št. 34.

lp, mojca

------------------------
Hvala user posted image ! Se mi je zdelo, da ne bo nič prijazna cena user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.2.2009 6:55:38   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Luštne, ampak nepraktične za tako male zaradi vezalk. Pa še kriminalna cena user posted image .

Drugače pa da se mal uštulim na temo- kje dobim teniske s koleščkom, št.32? Rabim do konec marca za sinov rojstni dan. Lahko začnem že šparat, se mi zdi, da bi lahko ta hec bil drag, kaj user posted image ?

U, dobro, da si spomnila, naš bi jih tudi imel, tudi do konca marca, tudi do rojstnega dne, tudi št. 32. user posted image

----------------------
Nekaj praktičnega me je prešinlo user posted image  (glede na to, da jima drugo leto sigurno več ne bodo prav)- bi kupili skupaj ene, pa si jih mal menjavata? user posted image  Itak bodo pok časa ležali nekje v kotu... Ideje ni slaba, ne?
Sam mulcem ne bi bila všeč user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.2.2009 7:16:01   
Rožica I
.

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.2.2009 7:16:40   
Rožica I
.

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 12.2.2009 7:17:20 >

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.2.2009 7:17:00   
Rožica I
.

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.2.2009 7:17:15   
Rožica I
.

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.2.2009 7:18:29   
Rožica I
Nekaj je zaštekalo user posted image , moderatorji lahko izbrišete prazne poste, prosim?

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.2.2009 10:27:43   
Mišni

Nekaj je zaštekalo user posted image , moderatorji lahko izbrišete prazne poste, prosim?

Saj je dobro, nič hudega. Malo popestri.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?