pravljica -> RE: plonkanje (16.2.2009 22:58:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Jaz kadar sem, to je bilo redko, pač na male listke, ki jih ob priliki potegneš iz rokava. Vendar je tu res najbolj pomembno, da si čisto kul. Sedaj se izvajajo bolj sodobne oblike, ki meni niso nič všeč, ker se mi po eni strani ne zdi fer. Ena sošolka, resnično vedno plonka na način, da ima v ušesu mikrofon, notri prebere vprašanje, zunaj pred učilnico pa ji nekdo iz zapiskov narekuje odgovor. Na ta način je v enem letu naredila toliko izpitov kot jaz v treh. Znanja seveda nobenega... mah to mi ni. Ali pa; slikajo s telefonom polo in pošlejo nekomu, ta pa na sms pošlje odgovor. To so ti bolj napredni načini. jaz pa pravim, znajdi se in bolj cenim takšne kot tiste, ki se cele dneve učijo in jamrajo, na koncu ti v službi tisto piflanje/učenje itak zlo malo prav pride...pri pisanju plonkov se naučiš delat fajn uporabne izpiske, kar ti tudi pride prav v življenju...telekomunikacija je pa itak danes nepogrešljiva zadeva in če obvladaš hitro posredovanje in prejemanje informacij, si že tudi nekaj dosegel, ziher bolj praktičnega in uporabnega kot znanje formul in raznih definicij [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|