ona -> RE: Bi pustile otroke same doma? (10.2.2009 17:12:45)
|
Kot prvo,hvala za odgovore...ne bi pa spraševala,samo me prav zanima če imate take izkušnje? Da ne bom hvalila moja dva otroka,ker sin je drugače kot ena punčka,je ful skrben in zelo skrbi za sestrico.Nista taka,da bi kaj ušpičila,tamala je tudi zelo ubogljiva in poslušna,tako,da jaz tudi ne vidim neke panike,da sta sama,sem pa vseeno rabila kakšno konkretno mnenje...torej hvala! RIJA,saj se ne jezim,ker vem,da je večina možev,ki ima firmo obupnih in je samo firma na prvem mestu,pri nas pa tega ni,velikokrat mož skrbi za njih,pa magari,da grem jaz samo pohajat....je pa zdej taka situacija,da,če bi odpovedal tega serviserja,potem lahko pustimo delavce za nekaj časa doma,ker je treba nekaj popravit,da lahko zaposleni delajo....na žalost je tako!Vem pa,da bi mož čuval,če ne bi bilo tako! da se nizko spuščam,pa nisem mislila dobesedno,pač mi je blo skoraj nerodno postavit tako vprašanje...sem pa pričakovala tudi negativen odziv in napad[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|