nanina -> Žalostna (21.4.2005 10:20:25)
|
Drage moje. Včeraj sem imela spec.UZ, ker je morala moja ginekologinja izključiti izvenmaternično nosečnost(IM). Bilo me je strah, saj si z možem zelo želiva dojenčka. V ordinaciji pa sem doživela pravo malo nočno moro. Gospod doktor se je očitno moral nad nekom znesti, in ker se ni mogel nad svojim nadrejenim se je nad mano. Kaj sploh delam tu, če je test negativen! Tudi če imete (IM) to sploh ni probelm, saj ste že enkrat rodili! Zakaj se moram jaz zdaj z vami ukvarjat, ko bi moral opravljat operacijo! Skratka počutila sem se tako bedno in tako me je bolelo, ko mi je delal vaginalni ultrazvok, da so mi začele teči solze. Sestra me je vprašala, če me boli, a nisem hotela javkati in sem rekla le ,da ni tako hudo. Pa je bilo, pa ne toliko zaradi bolečin pri pregledu ampak zato, ker se že leto in pol trudimo in želimo dojenčka, potem pa te en dr., ki ne premore niti malce empatije tako grdo obdela. Jaz sem samo čakala, da grem iz ordinacije, saj sem vedno bolj jokala, sestra me je gledala in sploh ni vedela kaj naj stori. Skozi čakalnico sem odšla tako hitro, vsa objokana, da so ženske samo gledale za mano. 15 minut skupaj sem samo jokala in se še cel dan nisem mogla pomirit. Ginekologinja je rekla,da sem ravno v tisti hormonski fazi kot nosečnice in da popolnoma razume mojo reakcijo. Morala sem napisati tudi vam, bilo mi je tako zelo hudoin prav besna sem, ker vem da so tudi druge ženske že doživele podobne izpade... Spoštujem gospoda doktorja, saj je strokovnjak na svojem področuju, a mislim, da bi vsak doktor moral biti najprej ČLOVEK!... Zdaj pa v nove bitke s Klomifenom! Lepo pozrdravljene in lep dan vam želim.
|
|
|
|