Stop (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Stop (21.4.2005 10:12:36)

A ima katera to revijo? Sem slišala v napovedniku po radiu, da piše notri, če je "sanjska ženska" res izbrala scenarista al producenta:zmeden: oddaje? Me prav zanima, kaj piše, saj sem tudi jaz slišala te govorice. Pa da ne bom samo zaradi tega revije kupovala...:ups:

Blink1 -> Stop (21.4.2005 10:16:08)

he he :bravo::bravo: Sej ti fatje res niso resni:zmeden2:

Blink1 -> Stop (21.4.2005 10:16:56)

Evo copy iz njihove spletne strani:

AKTUALNO
Mišin sanjski je scenarist
MIŠA IN TOMAŽ CUDER STA SKUPAJ KUPOVALA BOKSARICE, SE SMEJALA IN ZABAVALA. - JE ON, SCENARIST IZ EKIPE POP TV, NJEN SANJSKI MOŠKI?
Že takoj na začetku snemanja resničnostnega šova Sanjska ženska se je namigovalo, da se je Miša zagledala v člana ekipe POP TV namesto v nekoga od 25 izbrancev. Takrat so govorili o programskem direktorju Gorazdu Slaku. Mi pa smo jo zalotili med kupovanjem spodnjic v City parku z nekom drugim.

Maxica -> Stop (21.4.2005 10:19:27)

Ma, hvala ti, sem ti dolžna :kava:. Moj firbec je potešen in to brezplačno:)-:)-:)-.

Blink1 -> Stop (21.4.2005 10:28:39)

:) Ja sej Stopa se res ne splača kupovat...not je vse samo mehiško:)-:)-

.ču -> Stop (21.4.2005 10:31:13)

Sam čakte mal punce,a se poj oni iz nas norca delajo k mi to gledamo in "navijamo" za enega od kandidatov:zmeden:
Mater:ups:jim sanjsko!!!

Anonimen -> Stop (21.4.2005 10:39:00)

V angleški verziji sanjske ženske je ta na koncu odkorakala z voditeljem oddaje :)- Kot da bi Miša z Robijem :love:

sašaš -> Stop (21.4.2005 10:44:39)

Na koncu Miša=kura izbere Boštjana... Razen, če sta se že razšla in ma zdej tega ta druzga? :zmeden:

Lp :muca:

Blink1 -> Stop (21.4.2005 11:05:27)

U...pa da nimamo smeškota kure:):)

A da je Boštjana izbrala?? Meni se on najmanj dopade...

darjatimci -> Stop (21.4.2005 11:44:53)

Men se je zadnjič tolk zamerla,da jo mam poln kufr,fantje so pa face.moje mnenje nikogar ne bo izbrala(vsaj za dolgo ne),takega kot išče se še ni rodil!

sašaš -> Stop (21.4.2005 11:54:00)

Po netu pa kroži mail, da Miša=kura že nekaj let hodi z enim tipom - da je on med bolj znanimi Mariborčani... da se je prijavila samo zaradi denarja, nagrad in promocije... pa da je še vedno v 1. letniku prava... Samo kolk je pa to res?:zmeden2:

zoya_ -> Stop (21.4.2005 12:05:38)

zlobni jeziki tako nikoli ne počivajo...

Men je vseeno, koga si je zbrala, že sama oddaja je glupo zasnovana. Če je že neki sanjski karkoliže, potem bi se na koncu morala poročiti. Tko pa ni čudnega, da se potem dogaja to in ono....:zmeden2:

Pupica -> Stop (21.4.2005 12:06:08)

Ninika&Neja jah če že enga moreš izbrat:hudicek:pol ni važn, kdo pa kakšen je a ne?

Še dobro da nisem za nikogar navijala:racka::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

puri -> Stop (21.4.2005 14:09:26)

Ja Sašaš, jaz sem to prebrala že predno so se sploh oddaje začele na TV, sem pa prebrala v neki reviji, pa se zdej ne spomnim katera je že bla!

Tam je pisalo tut, da je Miša rekla, da ima ona sanjskega moškega že doma!
:zmeden2:

lefairyon -> Stop (21.4.2005 14:46:41)

že sama oddaja mi je blazno brezvezna, da ne govorim o sami 'sanjski ženski'...le ta bi morala bit vse najnaj ne pa neka kura, ki ni niti podobna nečemu sanjskemu...moje mnenje...
po drugi strani pa je za moje pojme glih kontra vse skup...'sanjsko žensko' bi moral izbirat en tip...zato ker ima izbiro med več dekleti lahko najde za svoje pojme tisto ki je njemu 'sanjska'...ne pa da 'sanjska ženska' izbira pač partnerja...in glih obratno tudi pri 'sanjskemu moškemu'...kaj je bilo na njemu sanjskega?????
upam da se ne bo nobena našla užaljena...to ni bil moj namen...samo moje mnenje...
lp, nadi:rozica:

lin -> Stop (21.4.2005 17:13:24)

sašaš kako pa veš da izbere Boštjana?Kateri je že to?

sašaš -> Stop (21.4.2005 18:02:48)

Tko so punce (RR) rekle... to je un, k ma mal kljukast nos... pa vedno blebeta, kolk zna z ljudmi, pa da mu vse rata... men je kr simpatičen...:zmeden2:

kofetek2010 -> Stop (21.4.2005 18:07:11)

to je ta Boštjan - blek,blek,blek http://sanjskazenska.si/biografije/bostjan1.php

Anonimen -> Stop (21.4.2005 18:28:31)

Men je pa ta zoprn. Bljak. Pa un Tomaž iz Podnarta mi je bil tak poln samga sebe..sploh pa no go un v tisti marelčni srajci..k ga je nazadnje izbrala...

Men je Dragan kul..:)

filipinka -> Stop (21.4.2005 21:00:44)

Pa ne me basat, da je izbrala tega, oprostite, p_ _ _ _!:grrr:Ta mi je totalno mimo, zgleda kot, da bo ravnokar enega deda na.......!
Pa je res KURA!

Anonimen -> Stop (21.4.2005 21:38:06)

oddaje še niso posnete do konca...mislim da bo potrebno počakati, da vidimo koga bo izbrala.

Meni ni všeč nobeden, bi mi pa mogoče res kateri bil, če bi jih lahko malo bolje spoznala. Tak na prvi pogled pa neeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nočna mora.
Sami :pujs::pujs::pujs:

Lp!:sloncek:

Maxica -> Stop (21.4.2005 22:56:52)

Meni je tudi ta Boštjan najbolj bljak bljak. Tak samozavestnež, da je prav grdo že vse skupaj. Pa še dobro, da je skenslala tistega Tomaža, ki je bil pa tudi en smotkič:grrr:.
Drugače sem pa za Dragana, je videti najbolj simpatičen. Čeprav ta iz Logatca (Aleš:zmeden:) ni napačen fant. Mogoče na videz ni nič posebnega, ampak po moje bo s pravo punco krasen fant.
Kakorkoli že, če je pa že izbrala scenarista, nas pa malo nateg...:zmeden:

Stran: [1]