Meceno -> JULIJKE (21.4.2005 13:59:05)
|
Etoga mene od sprehoda in kosilo sem si tudi že skuhala oz je že v želodčku . Res je zunaj lepo , samo piha me je skor odneslo , sem pozabla za trenutek da nisem več suha ;), kvečjemu če bi bil kari tornado :)-:)-:)- pravljica - bodi vesela jaz nimam še čisto , čisto nič , sicer bom odromno dobila od bratove žene , ki je oktobra lani rodila (pupo) ,ima pa tudi nekaj za fantka oblekic . Ni pa fino ko takole čakam kdaj po soba prazna , da jo jaz nafilam , prebarvam ,....( sedaj se seli njegova sestra oz se je že dvakrat ,ji ni odgovarjalo), mala razvajenka . Voziček pa dobim od prijateljice , ker ga nočem še kupit , bova z :love: potem bolj športnega , da bom jaz lahko po gozdu tekala , se še tudi rolala zraven ,... sedaj ko bo tako mecen pa si ne upam kaj divjat naokoli , pa voziček mora bit kjut , ne pa že sedaj robusten , moje mnenje pač :zmeden2: Joj kak :duda: brca , joj punce , oz žgečka , hi-hi -hi -hi , ma sej ne vem kje je oz z čim vse miga :)- Ali vam tudi bolj brca ko pojeste kaj ? No grem še pospravit malo , potem pa se učit :( Lp Meceno
|
|
|
|