lenika83 -> RE: Mercatorjeve počitniške kapacitete za zaposlene (23.8.2010 17:03:34)
|
Še jaz bi se priključila kar tukaj. Me zanima, če katera kaj bolje pozna Marcatorjeve apartmaje v čateških toplicah? To, da so obnovljeni, že vem. Zanima me bolj konkretno kako izgledajo (nadstropni, pritlični, imajo teraso,...)? Sicer smo pa mi bili letos že 2-krat v Mercatorjevih apartmajih. Prvič smo bili marca v Kranjski Gori in so apartmaji res super. Povsem prenovljeni, pohištvo je zelo lepo usklajeno, kuhinja je super opremljena, zelo čisti, nič uničeni, v glavnem res lepi. Drugič smo pa bili v Svetem Pelegrinu. Tam je bila pa povsem druga pesem. Meni osebno totalna katastrofa. Do zdaj sploh nisem vedela, da še obstajajo apartmaji z 1 zvezdico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pohištvo ful staro, sicer čisto, ampak je vse smrdelo, apartma majhen (1 soba je tako ozka, da sta v njej samo 2 postelji ena za drugo, ker več ni prostora), dvorišče čisto zanič (za moje pojme). V naselju ni niti trgovine, plaža mi pa tudi ni bila všeč, ker so same skale, pa nič sence, pa še za sprehajanje ni nič pametnega. Pa nisem na splošno preveč zakomplicirana glede tega, ampak mi je bilo res totalno antipatično. Smo se nonstop vozili nekam drugam na plažo, pa na sprehode.
|
|
|
|