|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   blazinice za dojenje
21.4.2005 9:51:17   
tasika12
Pozdravljene,
zanima me kakšne blazinice za dojenje uporabljate. Jaz uporabljam Johnsonove in ker so te kar strošek, (porabim jih dosti), me zanimajo vaše izkušnje glede uporabe blazinic.

Hvala
Nataša:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   blazinice za dojenje
21.4.2005 9:53:44   
Divja vijolica
Meni so čisto v redu od Fixies ali Babylove, ki so okrog 500 sit 30 kom. V bistvu so mi te še najboljše.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   blazinice za dojenje
21.4.2005 9:57:41   
Anonimen
Daleč najboljše so Chicco sensitive.

Kaj bi dala, da bi že na začetku vedela da obstajajo, ko sem se preoblačila x krat na dan, ker sem bila stalno mokra.

Ok, res sem imela mleka za pol Romunije ampak te dejansko ne premočijo in zato je tudi manjši strošek. Vse ostale sem si namreč dajala tudi po 4 skupaj, pa so premočile.

(odgovor članu tasika12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   blazinice za dojenje
21.4.2005 10:00:53   
Divja vijolica
Še to, meni niso nikoli premočile, pa sem si zmeraj (še vedno) dam samo po eno!
:)

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   blazinice za dojenje
21.4.2005 10:06:41   
Anonimen
Tisa jaz Fixies sicer nisem uporabljala, sem pa poskusla z Babylove in je bla katastrofa. Seveda je pa spet odvisno, koliko ima ženska mleka. Jaz sem ga imela ogroooomnoooo.

(odgovor članu tasika12)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   blazinice za dojenje
21.4.2005 10:06:43   
Maxica
Meni so bile pa daleč najboljše Fixies.:bravo:

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   blazinice za dojenje
21.4.2005 10:12:29   
Dadi
Jaz sem uporabljala Babylove in so bili dobri. nič ni premočilo, pa še cenovno ugodne so.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   blazinice za dojenje
21.4.2005 10:14:14   
darjatimci
Meni tudi Fixies:bravo::bravo:

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   blazinice za dojenje
21.4.2005 10:22:10   
HuAnita
Chicco sensitive!:bravo: Ampka drage kot :kuza:! K sreči jih zdaj ne potrebujem več toliko. Imela sem tudi Babylove, tudi ok.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   blazinice za dojenje
21.4.2005 10:54:29   
kaja11
Chicco sensitive:bravo:.... rabila sem jih samo prve tri mesece. Zdaj sta pa :duda: in ziza čisto usklajena.:bravo:

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   blazinice za dojenje
21.4.2005 10:55:15   
NEVA-1
Uporabljala sem Tosamine blazinice, ki so verjetno najcenejše pa mi ni nikoli premočilo. Sem jih pa na začetku kar precej pogosto menjala.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   blazinice za dojenje
21.4.2005 11:18:57   
Anonimen
Spet jaz. Sam hotla sem še povedat, kakšno srečo imate ene s tem mlekom.

Jaz sem ga imela tolk viška, da sem si za ponoči dala na vsako stran po 3 ali 4 blazinice, pa čez vsako dojko še zloženo tetra plenico, p sem mogla vsako noč vsaj 3 x vstat in se komplet preoblečt in vse zamenjat. Čez dan pa če jih nisem na maximalno 1 uro zamenjala sem bla čist mokra. in to do šestega meseca. Še ko sem šla po enem letu delat, se mi je dogajalo, da sem imela premočeno majico.

No, zdaj po 18 mesecih sta se pa tudi moje mleko in L ea uskladila! :)-

(odgovor članu tasika12)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   blazinice za dojenje
21.4.2005 11:23:45   
Anonimen
Joj ne me spomnit :grrr: Najbolj me je glih ponoči najedal, ker je Ana že od 6. tedna spala po celo noč. Najbolj komično je bilo med seksom :)- Mleko kar špricalo :)- Noro erotično :zmeden:

(odgovor članu tasika12)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   blazinice za dojenje
21.4.2005 11:34:13   
Anonimen
uf ja, to pa. Še dobro, da ga ni minilo. Midva sva se temu izognila tako, da sem ene pol leta v modrcu seksala. :)-

(odgovor članu tasika12)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   blazinice za dojenje
21.4.2005 11:39:16   
piščanc
jaz kupujem od Chiccota, 60 kosov je 1.800 SIT, pa so zelo udobne, ne prepuščajo, pa še prilepijo se na nedrček.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   blazinice za dojenje
21.4.2005 11:44:24   
Žan Luka
Jaz sem uporabljala Aventove.:bravo: Super udobne, niso prepuščale in prilepile so se na nederček. Cena okrok 2000 sit 50 kosov!
Lp:sloncek:

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   blazinice za dojenje
21.4.2005 14:42:20   
D@isy
alja, opisala si mojo :)-zgodbo...:ups:

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   blazinice za dojenje
23.4.2005 11:04:11   
ribica.
Jaz sem si kupila bombažne blazinice pri Štorklji in sem bla zadovoljna.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?