mi pa zamujamo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

barbaw -> mi pa zamujamo (21.4.2005 9:45:05)

Včeraj je naš pikec imel rok in očitno ga to sploh ne gane. Mislim, da mu vreme ni všeč. :)- Uživa, ponoči tako brca kot :hudicek:, da ne morem spat, lažnih popadkov pa nimam skoraj nič. Hja. Očitno se bomo mogli malo načakat. Sploh mi ni hudo ali pa kaj, da bi se mi mudilo rodit, samo ko ne bi vsi spraševali kaj je že. Tako ali tako se prej ali slej vse obvesti, zato res ne razumem zakaj morajo klicarit. :( Kako pa ste se ve spopadle s temi klici? Razmišljam, da bi kar izklopila telefon.

Uživajte v sončku, če ga imate ( tu v MB je prav lepo videt)

Anonimen -> mi pa zamujamo (21.4.2005 10:01:37)

Jaz ti svetujem da izklopiš telefon, ker vem, kako nadležno zna biti. Mi smo se načakali - 15 dni.

ankaa -> mi pa zamujamo (21.4.2005 11:01:04)

Jaz sem izklopila telefon. Informacije za sorodstvo je prevzela mama, za prijatelje pa mož prek GSM. Obakrat smo šli čez rok, obakrat je G napovedovala že 14 dni prej (v drugo nisem več nasedla) in sem resnično hotela počivati in imeti mir tudi čez dan. Se je zelo obneslo, saj sem v drugo rodila po polnoči in cela noč je bila out.

Grascakinja -> mi pa zamujamo (21.4.2005 11:02:10)

Ti kar telefon izklopi pa posnemi tajnico, da še niste rodili in da boste sporočili, ko bo srečni dogodek za vami.
Medtem pa uživaj zadnje dneve in urice s pikecom v bušku! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

deily -> mi pa zamujamo (22.4.2005 13:45:02)

Tudi jaz sem že preko roka in telefon zvoni ko nor. Zvečer ga ponavadi izklopim, čez dan pa ne odgovarjam na klice za katere vem, kaj hočejo. Pa je zanimivo, ko jih daje firbec. Jaz se samo smejem, moj pa zafrkava prijatelje, tako da ne vedo ali govori resnico ali pa se zajebava. Poskusi in se zraven še zabavaj.
Deily in :duda:

Stran: [1]