AKŠ -> bolniška in počitnice (21.4.2005 9:32:51)
|
drugače ja pe tako...že enkrat prej sem govorila z mojo G in je rekla, da če se le da, da da svoje nosečke v bolniško, da se imajo čas na vse skup pripraviti in da včasih glede komisij ni bilo težav, ker so :nosecka: pogledali čez prste. Zaostrilo pa se je vse skupzarad denarja. Vsi vemo kako fino je naše zdravstvo, da ti dajo najcenejša zdravila, pa tud če niso tako dobra, samo da kaj privarčujejo. In isto je tudi z bolniško. En mesec bolniške te financira služba, potem pa te mora plačevati zavod za zdravstvo, zato pa moraš takoj po enem mesecu na komisijo! To je zame samo "šparanje denarja na napačen način". Pol pa neki govorijo, da je otrok čedalje manj. A je kaj čudnega? Poleg tega nas pa za denar "ucurijo" na vsakem slehernem koraku. Bolano je, da zdravstvo plačuješ skor celo življenje in še nkrat al pa dvakrat v življenju ko se odločiš za :duda: , ne moreš izkoristiti te bonitete - če se temu lahko tako reče. mogoče ima katera drugačno mnenje, ampak moje je takšno. (sestrična je morala ponovno v službo in dela kot medicinska cesetra v KC LJ, kjer je popoldan zadolžena za 5 težkih bolnikov, ki jih mora dvigovat in iz dneva v dan jo skrbi, da bi prišlo do SS)
|
|
|
|