naja17 -> RE: Iščem še en par... (17.2.2009 11:43:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Sori, ker smetim, ampak, kje si našla cene za madoono, ker jaz ne najdem objavljenih, pa me zanima, če si jo bom lohka prvošla? Izvoli uradne cene vstopnic: GOLDEN CIRCLE: 110,00 EUR I. kategorija : 90,00 EUR II. kategorija : 75,00 EUR III. kategorija : 60,00 EUR Sticky Experience: 360,00 EUR VIP Sweet Experience: 550,00 EUR VIP TRIBUNA: 300,00 EUR Opisi VIP paketov: VIP Sweet Experience - 550,00 EUR - VIP vstopnica na VIP TRIBUNI - VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party pred in po koncertu - welcome koktejl pijača - posebej izbran večerni pogrinjek - bar, na voljo med koncertom in po koncertu - DJ - VIP Hard Candy darilo - non-stop prisotno osebje Sticky Experience - 360,00 eur - vstopnica za stojišče - Golden Ring - vstopnica za posebni vhod - VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party pred in po koncertu - posebej izbran večerni pogrinjek - bar, na voljo med koncertom in po koncertu - DJ - Vip Hard Candy darilo Sem vidla ja... Hvala ti vseeno... Bomo še vidli, al ja al ne..... Si ti našla par? Čist tko iz firbca, ne rabiš, če ne želiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]...
|
|
|
|