Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

LIALIA -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 7:55:27)

Midve se zjutraj dojiva, pol ure po dojenju pa je že lačna. Potem jeva sadje (hruška, jabolko, banana) in to je vsak dan enako. Tako je že monotono, da bi ji dala kaj drugega, pa ne vem kaj.

Natas@ -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 8:06:30)

Midva vsak dan za zajtrk riževe kosmiče, za malico pa sadje.

AnBan -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 8:17:05)

vsak dan Pregomin:( + grisolino ali rizeva kasica z banano, slivo, gozdnimi sadezi :(...no mogoce kdaj kruh+dovoljena margarina in dovoljena marmelada..pol se pa pri nas ze neha!

BARBARA R. -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 8:19:57)

Vse mogoče in nemogoče žitne kašice.Včasih mlečni gres ali polento.Razmišljam, da bi še s čim drugim začela pa ne vem čisto kdaj.Naj počakam do enega leta?

:muca:

Annny -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 8:28:34)

Pri nas je tudi bolj enolično...sadje...jabolko, hruška, gozdni sadeži, včasih malo kivija, banana, kak suh datelj, včasih tem kašicam dodam malo npr. višnjevega frutka, da je okus malo drugačen..
žitne kašice pa jemo samo zvečer.
lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.4.2005 9:11:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 9:27:15)

ja obstaja še veliko drugega sadja (marelice, breskve, kivi, anans, jagode, borovnice, maline, lahko kupiš tut zmrznene al pa v kompotu, al pa posušene marelice recimo pa jih lahko tut skuhaš pa ukašiš pa zmešeš recimo z jabolčno čežano, isto suhe slive in rozine - moja ma to ful rada). drugač tut ni treba da recimo te tri sadeže k si rekla skup mešaš. daj samo eno vrsto naenkrat da bo otrok tut vedu da so to trije sadeži ne pa en. pol pa sadje lahko zmešaš s skuto ali jogurtom. al pa jogurt pa piškote not nadrobiš, pa vse mlečne kašice, pa za sem pa ke tut kak frutek sploh za na teren, da je še kak bolj eksotičen okus. če že je koščke, pol lahko kruh pa kak sirček gor namažeš al pa namaz skutin, smetanov pa jogurt zravn. možnosti maš kar jih hoč, sam ne preveč komplicirat. če otrok prenaša jagode ne vem zakaj mu jih ne bi dala. sam je pa treba najprej enkrat probat a ne :)

lp, lara

CUKRČEK -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 10:29:07)

čokolešnik

Bejba -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 10:41:33)

Naš ob 7h zjutraj, ko se zbudi dobi 230 ml mleka in je potem dober do kakšnih 10.30 ali celo 11.00. Takrat pa dobi sadje in sicer ponavadi 1 banano, ki ji potem primešam vsak dan različen okus frutka, da je malo drugače. Riževo kašico pa jemo zvečer, tako da se mi zdi preveč, če bi jo jedli še zjutraj :zmeden:. Pa še bolj enolično bi bilo.

zverka -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 11:25:23)

Moj Rok je star sedem mesecev in ob 6.00 uri poje 240 ml Aptamila, potem pa okoli 9. ure sadje (pripravljeno kašico oz. sezonsko sadje).

Anonimen -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 12:14:17)

Filip zjutraj ob 6h poje 240ml mlkca. Včaish mu zmešam kakšen grisolino ali keksolino in podobno. Okrog 9h pa poje jogurt ali skutko ali puding.

lin -> Kaj zajtrkujejo vaši dojenčki? (21.4.2005 13:07:17)

Mi jemo ponavadi sadje ali skuto s sadjem itd...

Stran: [1]