Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Evo me iz nuhalne.. Rezultati so super, js sem pa še čisto zmedena, od gledanja male pike. Sploh ne vem, kaj naj pišem... No, najprej ko je videla, kaj se skriva v meni, je rekla, da se nosek lepo vidi, to je rekla še preden sem js ornk pogledala na ekran :))) To je bil že dober znak. Potem smo ugotovili, da mala pikica zelo miga, delala je salte, krilila z rokami... Po velikosti sem 4 dni naprej, kot sem mislila. Ko se je spravila merit nuhalno je že takoj rekla, da je zelo majhna in jo je večkrat merila na več mestih, pa je vedno prišlo okrog 1mm. Tako da skupno mi je prišlo 1:17272. Za ostala dva kromosomska para so tudi visoke cifre. Velik je 55,7mm od glavice do trtice, z nogicami pa 7 cm. Ima noge, roke, prste na nogah in rokah, želodček in mehur, možgani so lepo razviti in vidni... v glavnem, rekla je, da je videt zdrav in živahen otroček. Veste kakšne salte je delal :))) Dobila sem 10 slikic, fant je pa še nekaj časa snemal, tako da imava posnetek. Noter sva bila približno 20-25 min in vse nama je razlagala. Za to, da se je videl želodček, je mogel nekaj spit, ker je imel najprej praznega, in se ni videlo. Potem je pa mali (ali pa mala) pred nami nekaj spila in pokazala želodček :))) za spol nisva niti vprašala. Kok je super tole prebrat. Se spomnim naju, ko sva v začetku septembra imela nuhalno in sva bila tudi tok navdušena, da prav vidim kok z užitkom zdej to vsakemu razlagaš. Super za dobre rezultate!!!
|