Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: sahary IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: sahary lolita...jaz tudi nestrpna... kdaj imaš ctg ali pregled v porodnišnici? jaz jutri Jutri imam še zadnjič pri G, potem pa v ponedeljek v P, ne vem zakaj imam tak, upam, sicer da ne dočakam pon. nRes si nisem mislila, da me bo tak zdelalo to čakanje. to pa skor ne morem verjet??? pregled maš jutr, pol pa šele v ponedeljek??? 16.? celih 5 dni brez pregleda?? mal se mi čudno zdi res no mogoč bi pa kr v četrtek šla v porodnišnico na pregled, sej nikjer ne piše kaj ti je ginekologinja rekla...tako sem nardila jaz- včeraj bi namreč mogla it svojmu, pa sem šla kr v celje pa so me naročli spet jutri saj veš, bolje par pregledov preveč kot premalo No ona mi je rekla, da kao se gre v P na pregled šele ko si 8 dni čez rok, men je tudi čudno. Sam ko se mala tak konkretno še giblje, kaj pa vem, sicer pa če bom imela slab občutek bom šla kar prej se pokazat. Sam zate mi pa ni jasen, da si še tle, ko si že parkrat rodila, a si že kdaj šla čez rok???? No upam, da greš vsaj ti čimprej. ja hvala se mi zdi da so drugi bolj nestrpni od mene, sploh otroci...pa moj...pa vsi ostali ki me kar čudno pogledajo vsako jutro ko me zagledajo... prvega sem rodila 8dni čez drugega dan prej tretjega dan kasneje ne vem mislim da tu ni pravil..je toliko dejavnikov da ne moreš bit pameten nekako mam občutek da če ne bo jutri (nocoj) da bo v petek 13., vražja babnca bo hehe in ja, vem da v celjski porodnišnici čakajo tud celih 14! dni, za ****, res.... ampak so prijazni, ne vem, če ne boš čutila otročeka ali če se boš slabo počutila,kar idi... drugače pa izkoristi tele dni,...ko boš mela otročeka ti bo žal da nisi uživala bolj, naredila še kaj samo zase pejdi danes na tortico, sok, sprehod, tvoje življenje ne bo nikoli enako,zdaj to samo veš,razumsko, ampak dojela boš kasneje ko bo tudi odhod na wc ali tuširat se moral biti zorganiziran in podrejen tvojemu sončku Sem izvedla skoraj vse, sam kava mi je sfalila. Pa sej bom čičala pa čakala ni panike, sem po pregledu mi volja pade, potem pa se spet dvignem, pa uživam