|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim vaše mnenje o ovulaciji
9.2.2009 20:10:05   
baanika
Ojla

Avgusta sem imela SS. In sedaj sva spet začela probavat.
Vem da je bilo takih vprašanj že na miljone toda zanima me vaše mnenje o sledečem:
(da dobim spet malo zagona za delat beybja):))user posted image

30.1. prvi dan M ki traja 5 dni
od ambrazije naprej je redna kot ura na 27 -28 dni

kakšne so možnosti če sva probala včeraj zvečer ( 8.2.)?

ve ste strokovnjakinje ki ste tukaj gor pa mi povejte kljub vsem internetnim izračunom me zanima

bye
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji
9.2.2009 20:44:39   
Anonimen
Seveda da so možnosti! Samo poskušajta še vsaj do 12. ali 13. 2.09, vsak drugi dan. Pa bo, boš videla!user posted image

(odgovor članu baanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2009 16:22:09   
sončekm
Jaz sem imela zadnjo menstruacijo 18.1. in , ko sem se z medicinsko sestro v stari porodnišnici pogovarjala mi je rekla da naj user posted image  sigurno vsak drugi dan od 28.1. pa vse do 05.02., in še dlje. Se pravi kakor je ona zračunala: 10. dan po menstruaciji pa vse do 18. dne. Tu vmes enkrat naj bi nastopila ovulacija, čeprav berem tu da imajo punce včasih tudi zelo pozno O.

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 18:01:06   
druga
to z ovulacijo je tak tak...če nisi ravno standardna izvedba ženske, jo lahko imaš takoj po M, malo pred M ali celo med M...

drugače pa nekje sredi ciklusa (če je dolg klasičnih 28 dni)

ko bi kdo meni znal povedat, kdaj imam jaz ovulacijo, bi bila zelo vesela in ne bi rabila celi mesec razmišljat o tem ter si jo računat po raznih tabelah, opazovat sluz in si merit b.temperaturo....ampak no ja - vsi pač nismo popolni

punce - veliko uspeha vam želim in dosti user posted image  ta mesec

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 18:22:24   
suncicica
jaz nisem tako prepricana v ovulacije--ni nikoli uspelo v tistem casu. dvakrat sem probala takoj po menstruaciji,oz.zadnji dan pa se je obakrat prijelo takoj.
tak da je po moje cisto odvisno od zenske do zenske kolko so ovulacije tocne.

Stella in Pia

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2009 11:09:56   
Alči
Jaz sem se tudi matrala z računanjem....adijo pamet. Začela sva  ful seksat , samo med M nisva in evo ga, ratalouser posted image . Pa malo romantike je blo, pa crkljanje, pa razl. lokacija...hahah , kot dva najstnika in je blo 1,2,3. No jaz predlagam to, namesto gruntanja: kdaj bom že mela zdej ovulacijo če sem mela x.x. prvi dan menstre??. Probaj pa Srečno!!!!

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2009 11:33:11   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: druga

to z ovulacijo je tak tak...če nisi ravno standardna izvedba ženske, jo lahko imaš takoj po M, malo pred M ali celo med M...

drugače pa nekje sredi ciklusa (če je dolg klasičnih 28 dni)

ko bi kdo meni znal povedat, kdaj imam jaz ovulacijo, bi bila zelo vesela in ne bi rabila celi mesec razmišljat o tem ter si jo računat po raznih tabelah, opazovat sluz in si merit b.temperaturo....ampak no ja - vsi pač nismo popolni

punce - veliko uspeha vam želim in dosti user posted image  ta mesec

Tole, da je lahko O malo pred M ali med M je malo bosa... pa ne bom zdaj pisala teorije o luteinski fazi itd.

Kar pa se tiče ugotavljanja ovulacije, če nimaš PCO in ne jemlješ zdavil, torej si zdrava, si pomagaj z ovulacijskimi testi. So 99% zanesljivi in če imaš ovulacijo, bo test pozitiven 12 do 36 ur pred ovulacijo. Če test ne bo nikoli pozitiven, je to zelo dober razlog za posvet pri G.
Srečno vsem user posted image

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2009 11:48:53   
Bojana82
Punce, kaj je razlog, da pri ženski ne pride do ovulacijeuser posted image ?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2009 12:33:29   
jasmina in tadej

Ej Giotti!

Glede O med in pred M je čisto možno! Jst sem imela M nato O in nisem zanosila na to spet O brez umesne M! Zanosila sem na drugo O!

Malo % je da se ti to lahko zgodi ampak meni se je! In sedaj sem  11tednov user posted image !

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2009 23:31:33   
Anonimen
Pozdravljene.
Bom raje kar anonimna. user posted image

Tudi jaz se ubadam s to ovulacijo in sem že tako zmešana zraven, da mi več ni jasno kako dolg cikel imam user posted image  Prosim ne se mi smejat a več ne vem. Je cikel tisti čas med obema M brez tistih dni ko dejansko traja M?
M sem imela 1.1. Traja 4 dni. Naslednjo sem dobila 1.2. Trajala 4 dni.
Če recimo vzamemo povprečje 30 dni, kako dolg je cikel? 26 dni brez M ali 30 z M vred?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2009 8:17:46   
JanaB
Vidim, da ti ni še nobena odgovorila, torej: prvi dan M je prvi dan novega cikla, ki traja do nove M. Na tvojem primeru je bil prvi dan cikla 01.01. in je trajal 31 dni. 01.02. se ti je začel nov cikel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.