Kdaj naj pokličem G? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nasy -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 0:36:52)

Dolgo že prebiram vaše forume, zdaj pa...:hudicek: ni prišla nič na obisk, pa sem zjutraj uporabila test..in..pokazal je :modri:.Nameravam ponoviti test še enkrat, čez 1 teden..kaj menite? Pa če bo spet pozitiven, kdaj naj pokličem G, takoj ali počakam?:ups::zmeden2:
Hvala!

Jessy -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 7:17:42)

Če ti je test pokazal :modri: nima smisla ponavljati test. Ti lepo kar pokliči h ginekologu in povej, da ti je test pokazal :modri:, pa zadnjo menstruacijo jim boš navedla, potem ti bo pa že sestra preračunala kdaj pridi na pregled. Jaz sem takoj naslednji dan po :modri: poklicala.
Ti pa svetujem, da če te slučajno naročijo nekje v 6. tednu, da raje reci za vsaj 8. teden, ker nas ni tako malo, katerim se v 6. tednu ni še nič videlo, potem smo bile pa nestrpne še nekaj dni do ponovnega UZ.

lp, Jessy

pa seveda :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Lenči -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 7:58:11)

Najprej iskrene čestitke in naj vaju :angel::angel::angel: čuvajo!

Ginekologinjo pa le pokliči čimprej, ker so različni ginekologi in eni želijo narediti prvi pregled čimprej (moja je obakrat že v 6.tednu želela, da pridem).

Enga sončka, Lenči

Lana_s -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 8:25:36)

Jaz tudi mislim, da je brezveze še enkrat test delat. Ti kar pokliči G. Mene je takoj naročila, sem bila nekje v 5-6 tednu, potem pa me je naročila v 11 tednu. Tak da čist različno od G.

Čestitke:bravo::bravo:

Lp

Rozalija -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 8:55:09)

Jaz sem poklicala naslednji dan in naročena sem v 8 tednu. Prej se tudi meni ne zdi smotrno, ker v prvi nosečnosti se je šele takrat videl utrip.

micki -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 9:02:14)

dobro jutro in čestitam!!!!:bravo::bravo::bravo:
ravno včeraj sem bila na prvem pregledu in g je ugotovil, da sem noseča 5 t in 3 dni. Na uz se ni čisto nič še videlo, tako da me je naročil čez en teden; je pa rekel naj ne bom razočarana, če se tudi takrat ne bo vidlo!!!
Testa ne rabiš ponavljat: to je to. Pokliči g in se naroči!

lp.:nosecka:

teta beta -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 9:28:44)

:bravo::bravo::bravo:

Kar na telefon in se zmeni. Ti bojo že tam povedali, kdaj pridi.

Nasy -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 9:28:49)

Drage moje, hvala za nasvete, navodila in čestitke...vse to je zame res nekaj novega..:ups: tako da se bomo še večkrat tipkale, po vsej verjetnosti! Naj bodo :angel::angel::angel: z vami vsemi!
9nebesa lp!

Andy13 -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 11:33:17)

Nasy, kako lepa novica, ČESTITAM! :bravo::bravo::bravo:
Ti se kar naroči, vprašali te bodo po tvoji zadnji menstruaciji in na osnovi tega določili datum pregleda, ta je najbolj pogost od 6. tedna dalje.

Naj tudi tebe čuva :angel:, pobožaj svojega bušija in ne pozabi se pustiti razvajati! 9nebesa

Andy

spella -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 12:53:27)

Tudi od mene ČESTITKE:bravo::bravo::bravo:.

Mal se sam psihično pripravi, ker te prvo kar je vpraša, če želiš otroka obdržat??? Mene je kr na rit vrgl? Res bi lahko to mal drugač izpeljal. No pa sej ko bom drugič noseča, bom na to že pripravljena in ne bo takekga šoka.

LP Špela

Nasy -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 14:30:32)

kaj res?:zmeden2: Hvala, da si mi povedala, bi me res lahko kap ja...No ja, nekatere >frajlice< pr 15,16 hodijo tudi verjetno z drugačnimi nameni h G kot me...spomnem se, ko mi je kolegica pripovedovala o paru, ki ne more imeti otrok...ko sta gledala mlade deklice, ki so se pogovarjale pred ambulanto že o drugem splavu...:grrr:
Moj dragi je čisto navdušen...čeprav ne vem, če že dojemava vse skupaj :ups: :)-Bova že mogla počasi..največja fora pa je, ker smo se že tolikokrat smejali na ta račun, ko je moj lubi začel doma vlečt "po naše" , to je v množini, njegova mama pa ni upala vprašat...no, sedaj, ko je pa res...jih bova šokirala, haha..Pa ne še, potem..
Lepo se imejte, drage dame!:metulj:

AKŠ -> Kdaj naj pokličem G? (21.4.2005 22:52:58)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

čestitam!!!!!!!!!!!1

želim ti veselo nosečnost......

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Nasy -> Kdaj naj pokličem G? (22.4.2005 13:26:07)

Hvala vsem za vse...danes sem poklicala...v pon. imam pregled...:( malo me je strah..ker se na splošno zlo bojim zdravnikov...
Mimogrede, hvala vsem, ki ste nama odgovarjale na forumu >zmeda..je ali ni...<, ki jo je zjutraj odprl moj dragi!

Stran: [1]