Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Annny -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (20.4.2005 23:12:29)

...za shranjevanje npr. zdroba, moke, drobtin ipd.??
Iščem, pa iščem, pa nikjer nič.
A se spomnite- takšne, kot smo jih imeli včasih...te plastične mi niso preveč fajn.

Če mogoče katera ve, bom vesela;):rozica:

Lp

teta beta -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (20.4.2005 23:16:09)

Mi smo jih kupili pred leti, ampak se žal ne spomnim kje. Mogoče v kakšnem Merkurju? Ali pa Adutu? Mogoče ima tudi kak Interspar ali večji Mercator.

borovnička -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (20.4.2005 23:17:41)

Si v kakem Merkurju pogledala? Al pa Lesnina vem da ma tud en tak oddelek, mogoče Rutar...

Drugač mam pa jaz steklene in so super, pa še fajn se dajo umit. Pa tud drage niso. Mam jih v modrem steklu, pol sem pa samo z lepljivimi barvami za na steklo napisala kaj mam noter (npr. kava, sladkor, moka, sol...) in prou luštn zgleda.

lol -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (20.4.2005 23:25:18)

Poglej v kakšnem velikem centru.Jest imam steklene in sicer od napitka foster's'clark.

Annny -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (20.4.2005 23:28:18)

Joj, kje sem vse že iskala..Merkur, Mercator- nimata.
V Lesnini pa res še nisem pogledala--hvala za namig:zajcek:

polona2 -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (21.4.2005 0:37:45)

Kika, Lutz :zmeden:...

darjatimci -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (21.4.2005 7:45:25)

Ja res poglej po večjih nakupovalnih centrih,jaz sem jih že videla ampak ne vem kje lahko,da v Leclercu ali Intersparu,Rutarju,Lesnina na Brdu,ampak to je tebi najbrž predaleč?

roberta -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (21.4.2005 9:37:04)

pri nas imamo kar steklene od kave... tiste za 1 liter in so res super! oprat se dajo, licne so (etiketo pač dol vržeš), varčne s prostorom, pa še na prvi pogled vidiš kaj je notri in ti ni treba iskati! lahko jih pa še porišeš in imaš svoje unikatne izdelke...

tako, da če piješ kavo... veselo na delo.

roberta

kalimero -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (21.4.2005 9:39:45)

Aha, mi imamo tudi steklene in sicer ta velike kozarce za vlaganje s kovinskim patentom. Se krasno obnese.

Anonimen -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (21.4.2005 9:45:18)

V Mercatorju vem da jih imajo, take starinske z nekimi rožicami in to. Jih imam od tam.

ajat -> Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (21.4.2005 11:01:25)

pred tednom sem se tudi jaz ukvajala s temi posodami za shranjevanje.
Danes jih bom poslikala in dala v album (moje so steklene kupljene v merkatorjevi akciji po cca 500 SIT)
Ker sem pa tudi sama iskala kovinske, a jih nikjer nisem jadla. V trgovini tera (darilni program, eksotična darila ) sem pa najdla tak set treh posod majhno, sredno in veliko po cca 1500 SIT vse skupaj, in pa v trstu sem tudi najšla en tak zanimiv steklen set s srebrnim pokorvom za cca 23€, ki je imel 4 posode in sicer (pašto, čaj, sladkor, kava)

brina101 -> RE: Kje bi lahko kupila kovinske škatle.... (12.9.2009 17:38:03)

V interšparu jih imajo na darilnem oddelku; zelo lepe, s takimi french poslikavami; niti niso pretirano drage.

Stran: [1]