simonakr -> RE: Trikolesnik baby-boom (14.2.2009 9:35:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Živjo! Tudi meni so ti vozički noro všeč, pa še cena se mi zdi zelo ugodna, glede na to, da dobiš športni del IN košaro. Mene pa zanima, če se da vzglavje v košari kaj dvignit, pa tudi, kakšen je material. Če poloziš športni del navzdol, ali je vse okoli zaprto (kakšne luknje zaradi vetra). Če mi lahko mogoče katera pomaga... LP, Mija Oj! vzglavje v košari se da podložit, ker je samo ležišče iz malo bolj trde pene in se ne ukrivi. Ni pa ne vem kakšnega vzvoda ali pa paščkov da bi se košara nagnila. Sami materjali so pralni (imam že vse oprano in ni bilo nobenih problemov), v košari so podobni flisu in se krasno operejo, pa tudi zunanji niso problem. Športnega dela še nisem preveč raziskala, materjali so isti kot v košari, mislim pa - kolikor sem ga jest vidla - da ni ne vem kakšnih lukenj da bi preveč pihalo; baje - to pa nisem preverila - lahko uporabiš dežno prevleko od Maxi cosi, velikosti je baje standardne. jest upam da sem ti kaj pomagala drugače pa jim piši na mejl pa ti bodo še kaj več povedal. papa
|
|
|
|