zobki- rjave pikice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

panapi -> zobki- rjave pikice (9.2.2009 17:19:55)

Moj otrok, star 13 mesecov je na sprednji strani na zgornji enki in dvojki kar naenkrat dobil rjave pikice.

Ima katera že podobne težave? Kako jih odstaniti??

K otroškemu zobozdravniku smo se že naročili, a bomo morali še nekaj časa počakati saj je dolga čakalna vrsta!
Upam, da to ni zobni karies, namreč ne vem kako izgleda!!!!

mlinar -> RE: ZOBKI- rjave pikice (9.2.2009 19:44:04)

Take pikice je imela tudi moja hčerka šla sem z njo k zobozdravnici ki mi je povedala da še dobro da sem prišla k njej ker če nebi potem bi ji zob zgnil in se zlomil takrat pa bi imela črno škrbino to pa bi jo bolelo tako sem pa hodil vse na 2 meseca k njej na pregled in na premaz zoba 

monikaverd -> RE: ZOBKI- rjave pikice (15.2.2009 23:32:19)

Jaz lahko povem svojo izkušnjo - prijateljica mi je povedala za zobno pato Vebix. Z okusom jagode, ta je najbolj zanimiva za otroke! Tudi peni se!
Po novem se dobi tudi v ljubljanskih lkarnah, doslej sem jo iskala bolj v rpivatnih lekarnah i v specializiranih trgovinah.
Moj malčej je navdušen, pa še lepe zobke ima!

Lara 

Petjana -> RE: ZOBKI- rjave pikice (16.2.2009 8:46:24)

jaz  ti svetujem,da se   naročiš  k privat  zobozdravniku,kjer  ne  boš čakala  .vsaj meni je žal da se  nismo takoj  ko  so  se začele  razne take  spremembe.
naš je  na  enkah  dobil  ne ravno  rjave pikice,ampak  črtice .temu se reče  steklenični karies.
je bil  pa star 18 m

Stran: [1]