Laparo -stara porodnišnica v LJ (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> Laparo -stara porodnišnica v LJ (9.2.2009 15:19:19)

čao punce

zanima me,če je bila katera že na laparoskopiji v stari porodnišnici v ljubljani,,kako izgleda osebje,ali so prijazni in koliko pacientov je v eni sobi? koliko časa si prideržan v bolnici ,ker jaz imam zjutraj operacijo in upam,da bi šla naslednji dan domov.
hvala za odgovore

Kliki -> RE: stara porodnišnica v ljubljani (9.2.2009 15:31:46)

OJ!
Jaz sem sicer bila v KC, ampak moja znanka pa je bila v stari porodnipnici in je bila naslebni dan že doma. Z osebjem je bila zadovolna.
Ti pa povem da je kar fajen če si kak dan več da se odpočiješ, itak ne smeš nič dvigovat dama pa se hitro pregrešiš.

ursa30 -> RE: stara porodnišnica v ljubljani (9.2.2009 16:05:26)

jaz sem imela histeroskopijo v stari porodnišnici. osebje super, vsi ful prijazni. število pacientov v sobi je pa čisto odvisno. jaz sem bila v sobi samo z eno punco, čeprav je notri 8 postelj, ali 6, ne spomim se, v sosednji sobi pa je bilo notri 6 punc. jaz sem bila operirana v petek dopoldne, v soboto zjutraj pa sem bila že odpuščena iz bolnice.
vso srečo jutri!!!

sončekm -> RE: stara porodnišnica v ljubljani (9.2.2009 17:05:02)

Jaz sem v torek prišla noter, v sredo sem bila operirana, v četrtek dop. sem šla pa že domov. Meni je bilo vredu, vsi so prijazni, sploh pa sestre. Jaz sem bila pa v sobi, ki je bila na koncu čisto polna. Najprej nas je bilo samo štiri, drugi dan pa jih je prišlo še štiri. Same ženske na kupu, itak dež.
Ne bo nič hudega, jaz imam zelo nizek prah bolečine in jo tudi težko prenašam, ampak mi je bilo notri prav luštno.... Držim pestke![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image]

Anonimen -> RE: stara porodnišnica v ljubljani (9.2.2009 18:03:35)

V petek sem šla na preiskave, v ponedeljek pa na operacijo, v torek domov. sestre ful prijazne, tako, da njim vse pohvale.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa tudi ostalo je blo vse ok.

Stran: [1]