|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prometrium
9.2.2009 11:36:07   
roti22
Sem v 11. tednu nosečnosti in zaradi občasnih krvavitev sem jemala Dabroston 3x1 tbl. / dan. Zdaj mi ga je zmanjkalo in imam še 1/2 škatljice Prometriuma 200 mg. Potrebovala pa bi vsaj še eno - do konca 12. tedna.
Ali je morda kateri ostal in bi mi ga poslala - plačam seveda!
Ali katera ve kako naj bi počasi prekinila z Prometriumom? Je to dan, dva, ali se mora počasneje? Vaginaletke ne moreš dati na pol...

Hvala, res bi bila hvaležna!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prometrium
10.2.2009 9:52:41   
Hator
Če imaš Prometrium, si torej dobila zanj recept. Z istim receptom greš lahko večkrat v lekarno po njega. tako to v Italiji. Mislim, da sem šla jaz lahko 2x ali 3x z istim receptom. Tako mi je rekel ginekolog.

(odgovor članu roti22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2009 12:11:22   
lunca82
Pozdravljena roti22.

Jaz sem tudi jemala prometrium od 8 do 12 tedna. Nehala sem ga jemati postopoma po navodilih ginekologa. Najprej sem ga jemala 2x na dan (zjutraj in zvečer), nato, ko je G videl da je vse ok mi je naročil naj jemljem samo zvečer. Tako sem tudi naredila in sedaj sem v 15 tednu in je vse ok. Naslednji teden imamo pregled in bomo končno spet videli našega user posted image .
Glede recepta pa ti priporočam da narediš tako kot je napisala Hator. Srečno!!

Lepo se imej! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 15:26:52   
anci banci
jaz sem ga jemala do 14 tedna in od 13 do konca 14 tedna sem jemala samo po eno in potem sem zaključila

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2009 12:27:33   
Lsica
Jaz sem jemala Utrogestan (nemška varianta Prometriuma). Če ti kaj pomaga -
se mi oglasi. 

< Sporočilo je popravil Lsica -- 11.2.2009 12:33:38 >

(odgovor članu roti22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2009 14:47:37   
roti22
Oj punce! Hvala za odgovor. Dobila sem še 1 škatlico Prometriuma in mislim da bo zadostoval do konca 12. tedna. Bom končala po vaših navodilih in upam, da jo odnesem brez krvavitev. Moram se pohvalit, da že 10 dni ni bilo krvavega izcedka in upam, da tako tudi ostane!

Hvala za nasvet in lep pozdrav

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?