Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rdeč ali oranžen fredov obroč 9.2.2009 10:49:47
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, kar oranžnega kupi. Saj bistvene razlike ni. Mojega otroka so pri 10 mesecih dali v oranžnega, ker se je v rdečem dolgočasil, pa mu je bilo v oranžnem čisto isto.
|
|
RE: rdeč ali oranžen fredov obroč 9.2.2009 11:00:20
|
|
|
|
lunca2
|
Hvala za nasvet. Bom kupila kar oranžnega. Nisem vedela ali je kakšna razlika ali ne zato sem pa tukaj vprašala. HVALA!
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: rdeč ali oranžen fredov obroč 9.2.2009 11:01:11
|
|
|
|
Mišni
|
Razlika naj bi sicer bila v stabilnosti, samo, saj pravim, če je 10--mesečnik ni občutil, potem ne more biti ne vem kakšna.
|
|
RE: rdeč ali oranžen fredov obroč 9.2.2009 11:58:01
|
|
|
|
lunca2
|
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: rdeč ali oranžen fredov obroč 9.2.2009 14:31:07
|
|
|
|
lilka
|
Mi smo lani kupili rdečega(1leto je bla stara), samo ga niti pogledat ni hotla, smo se ful smejali na plaži, ko si videl da kje otrok joka ko jesihar si samo pogledl in videl da ga v fredov obroč tiščijo , res vam povem, prav ene 4 take smo srečali, ko niso hotli bit not, smo se prav nasmejali. Tudi letos ga bom vzela s sabo, mogoče nam pa rata, sej ji bo menda še prav. Neke velike razlike menda ni no....ne vem ti rečt.
|
|
RE: rdeč ali oranžen fredov obroč 9.2.2009 19:23:56
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, saj moj tudi ni hotel biti notri. Saj otroci so kar pametni.
|
|
RE: rdeč ali oranžen fredov obroč 9.2.2009 20:59:37
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Kupi mu rokavčke. Resno. Žiga jih ma že od 16m in z njimi noro uživa (ma jih ravno toliko, da se ne potopi). Če nas je kdaj kaka mamica videla na bazenu, je misla, da je tamal živ norc . Evo ga (pri 22m):
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.2.2009 21:03:51 >
|
|
RE: rdeč ali oranžen fredov obroč 9.2.2009 21:29:44
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Kupi mu rokavčke. Resno. Žiga jih ma že od 16m in z njimi noro uživa (ma jih ravno toliko, da se ne potopi). Če nas je kdaj kaka mamica videla na bazenu, je misla, da je tamal živ norc . Včasih itak ni bilo Fredovih obročov , zato tudi ni bilo nič čudnega, če je otrok čofotal po vodi z rokavčki . Osebno nimam nič proti Fredovim obročom (naša pupa pa tudi ne, ko smo poleti sprobali izposojenega ), ampak to je po mojem samo še ena potrošniška finta. Sicer pa, nam so ga na primer v RA odsvetovali (tamala je nedonošenček).
|
|
RE: rdeč ali oranžen fredov obroč 9.2.2009 21:31:32
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, res je, daleč boljši za privajanje na vodo so rokavčki. Ima otrok neprimerno več stika z vodo.Moj je tudi imel rokavčke od enega leta dalje. V Fredov obroč smo ga spravili samo dokler ni postal mobilen, po kolenih. Ko pa je enkrat na kopnem bil hitrejši kot v vodi, pa nič več. Po kolenih okoli bazena pa štenge lizat, je bil najljubši šport potem.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......