Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Še enkrat -kontrola od ZZZS... 11.2.2009 12:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa recimo,da ti na odločbi piše strogo mirovanje oz.prepovedan izhod,pa ti os.zdravnik ali pa ginekolog napiše potrdilo,da lahko hodiš na sprehode-recimo 20 minutne v okolici hiše? Bi to upoštevali ali ne?Ima to potrdilo sploh kakšno vrednost?Ker pri podaljšanju za b.stalež ni pisalo strogo mirovanje,pač pa počitek.To pa je razlika a ne? Se opravičujem za anonimnost, vidim da nas je veliko takih. Hvala
|
|
|
|
RE: Še enkrat -kontrola od ZZZS... 11.2.2009 14:52:13
|
|
|
|
roti22
|
Tudi mene je danes šokirala odločba - še slaba 2 meseca domačega "pripora". Ampak za na svež zrak za hišo si pa še upam .
|
|
|
|
RE: Še enkrat -kontrola od ZZZS... 11.2.2009 15:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
mal pa vseeno greš lahko ven samo ne hodit v tujino smučat
|
|
|
|
RE: Še enkrat -kontrola od ZZZS... 11.2.2009 16:25:51
|
|
|
|
LERO
|
Meni je na matičnem rekla, da bo v dveh dneh sprememba naslova urejena, danes pa sem bila pri G in videla, da še vedno ni. A moram potrdilo nesti delodajalcu?
|
|
|
|
RE: Še enkrat -kontrola od ZZZS... 11.2.2009 17:53:18
|
|
|
|
Miška2006
|
Seveda, da moraš nest potrdilo o prijavi bivališča delodajalcu. On je dolžan z obrazcem M-3 prijaviti spremembo oz. začasno bivališče na ZZZS. Ko bo to storjeno, bo vse vidno tudi na kartici ZZZS...prej sigurno ne!!! Po tem moraš še kartico potrdit na terminalu!!!!
|
|
|
|
RE: Še enkrat -kontrola od ZZZS... 11.2.2009 19:30:05
|
|
|
|
LERO
|
Hvala! Tega mi na matičnem ni povedala. Bom jutri uredila.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?