|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Postava po porodu
21.4.2005 7:16:23   
SANDY
jest imam trebuh isti kot prej. Otroka sem nosila v križu in se mi je trebuh bolj mal videl, pa tud koža se ni raztegnila ne vem kolk. Sem pa počas dol kile vzela, pa šla tudi pol v minus. S postavo zadovoljna, samo še mal si morm mišice otrdit pa bo ;)

:sloncek:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Postava po porodu
21.4.2005 7:24:11   
VALENTY
Je šlo vse; še preveč! Men odgovarja le možek se mal kislo drži,ker je tud "zgornji" del skopnel!:)-:)-:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Postava po porodu
21.4.2005 7:25:29   
dory
Joske zginle,trebuh (dejmo rect) tud,ostal je se prenet kason,ki se ga nameravam s svojo trmo znebit...v koncni fazi pa vse skup zgleda se bols k pred porodom :bravo:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Postava po porodu
21.4.2005 8:11:19   
BARBARA R.
Po 9.-h mesecih kot se spodobi.Dojila polno le 4 mesece.

:muca:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Postava po porodu
21.4.2005 8:43:53   
Blink1
Tudi jaz na svojih prednosečnoških kg:bravo::bravo::bravo: No, skoraj manj, pa nisem dojila.:zmeden2:

Je pa izginilo še tisto malo joškic, kar sem prej imela:((:((:((

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Postava po porodu
21.4.2005 8:44:54   
Rozalija
Dojila sem bolj malo, sem pa ful migala, sva bili od jutra do večera na terenu, nikoli nisem jedla njenih ostankov in nisem kupovala sladkarij. Sedaj imam še boljšo postavo ko pred nosečnostjo, sam zdaj bodo šle kilce spet gor. Pol pa bomo vidli kaj bo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Postava po porodu
21.4.2005 8:49:20   
Lenny
Jaz sem tudi med srečkami, ki so bile po porodu bolj zadovoljne s težo in postavo. Iz konfekcije 40 sem prestopila v 38, prsi so kljub 13 mesečnemu dojenju ostale tam, kjer morajo biti (z malo vaj seveda), kil pa je bilo po 1.letu 6 manj kot pred zanositvijo. Po moje je pomagalo dojenje in doooooolgi sprehodi.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Postava po porodu
21.4.2005 8:58:40   
Blink1
Jeeee Lenny...kak ti je pa joškicami uspelo??????? A ti je Verbotnova pomagala z masažo???:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
21.4.2005 9:09:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Postava po porodu
21.4.2005 9:16:00   
Lenny
:)- :)- :)- Ja, sem k Saški na inštrukcije hodila :)- :)- :)-
Pojma nimam kako. Zgleda imam srečo s kožo, ker tudi strij nisem pridelala, pa malo izkušenj iz fitness-a, tako da sem za trebuh in prsa delala vaje zvečer pri dnevniku :)- .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Postava po porodu
21.4.2005 9:20:19   
Blink1
aaaaaa Lendero ja :zmeden::zmeden: Jih vedno zamešam...No joške imata obe velike:)-:)-

Hmmm Lenny....svaka čast:)-:)- :bravo:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   [Brisano sporočilo]
21.4.2005 9:33:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   Postava po porodu
21.4.2005 9:35:14   
Blink1
Masaža, Mojca, masaža:)-:)-:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Postava po porodu
21.4.2005 10:23:19   
pravljica
po porodu sem imela isto kot pred...potem pa ne vem kje se je vzelo tistih +10kil v enem letu (ob polnem dojenju)...preveč sem poslušala, kaj vse je treba jest če dojiš...tokrat bo sigurno drugače!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Postava po porodu
21.4.2005 20:50:22   
Ro-La
Ja, masaža, sam po operaciji:)-:)-

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Postava po porodu
22.4.2005 8:22:56   
Blink1
:):):)-:):)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?