Postava po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Postava po porodu (20.4.2005 21:08:12)

Zanima me, koliko vas je, ki ste po porodu samo z dojenjem izgubile pridobljene kilograme ali pa imate po porodu še lepšo postavo kot prej. Ker zasledujem, da je čisto različno-ene dojijo, pa se kile ustavijo pri +x, enim pa skopnijo zgolj z dojenjem. Jaz sem taka srečnica:bravo:, pa ve?

Jančika_ -> Postava po porodu (20.4.2005 21:09:29)

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

india -> Postava po porodu (20.4.2005 21:10:49)

Ostalo vse :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

mamsi -> Postava po porodu (20.4.2005 21:11:34)

Po porodu sm mela idealno postavo, ker med nosečnostjo ni blo placa v želodcu:)-:)-:)-, še prej pa slabost in bruhanje. Pol sm se pa zredila za ene 5 kil, kljub dojenju. Ma zdej pa delam na tem, da bi se normalizirala nazaj, pa se kr neki zgovarjam, sej loh jem ful, k dojim...

mmetel6 -> Postava po porodu (20.4.2005 21:15:16)

Jaz sem prišla po obeh porodih iz porodnišnice s petimi kg manj kot pred nosečnostjo. Potem pa sem kljub dojenju vzhajala kot kvas za osem kg. :((
Po 3MD sem to izgubila (10 kg) in se trudim, da bi še.
LP, Marjeta

Divja vijolica -> Postava po porodu (20.4.2005 21:17:38)

Jaz sem jih pridelala 30kg :((. Sedaj jih imam še 10 (recimo preveč). TRebuh je :(, rit mi je pa všeč, ker je normalno velika, prej je ni bilo. Ne vem kako imajo lahko ene lepšo postavo kot prej, saj vsi vemo da se trebuh med nosečnostjo nenormalno raztegne.:zmeden: A ja mogoče celotno postavo, trebuh gotovo nima nobena lepši kot pred porodom, ali pač?

Nogavička -> Postava po porodu (20.4.2005 21:19:06)

Meni počasi lezejo nazaj, mala bo stara 11 mesecev. Še kakšno kilo pa bom na svoji normalni teži. Postave pa nimam lepše - vse je nekam mehko in mlahavo - bo treba skakat kot:sloncek: in tečt kot:kuza:.
:rozica::rozica:

Taša -> Postava po porodu (20.4.2005 21:25:42)

Pri prvem porodu pridelala 12 kg dobila nekaj dol, vendar mi jih je enih par ostalo, pri drugem porodu pridelala 7 kg, že ene 2 meseca po porodu te dobila dol, ampak kaj ko zdej ne gre nič naprej....:((:((:((:(:(

Alina -> Postava po porodu (20.4.2005 21:26:28)

Jaz pa sem že na svoji teži pred porodom.;):bravo:;) Na koncu nosečnosti sem imela 13 kg več. Naš Urban bo v soboto star tri mesece. Nisva se dojila, sem si samo izčrpavala 3 x na dan. Kilogrami so kar skopneli.

Me je pa malo strah, da se bom sedaj ko začnem jemati KT kaj zredila. Sedaj se počutim prav fino.

Zelo lepo pa mi je bilo ko sem imela trebušček in ga lepo opazovala kako raste.

Jaz postave nimam nič lepše!

Lep večer.

Pupica -> Postava po porodu (20.4.2005 21:37:28)

SKOPNELO vse :sloncek:

Ej sam veš pomoje je to od organizma odvisno. Če si po naravi debelušen, potem lahko pomoje dvojčke dojiš, pa ne skopni:((

Nikica -> Postava po porodu (20.4.2005 21:53:35)

Malce imam še trebuščka, drugače sem se že vrnila na svoje kile. :sloncek::bravo:Izgubljam pa celulit :sloncek:oz. ga nimam več, le vse je malce mlahavo:hudicek: Imam občutek, da bom izgubila še kaj kilogramov, ker se moj cukr :duda:non stop doji.

puncica -> Postava po porodu (20.4.2005 21:54:36)

:((:((:((:((:((:((Nikol več ne bom taka kot sem bila. Zdej so povešene joške, večji boki, celulitasta rita, trebušček, pa še kej bi naštevala imamo najlepšo punčko. Ja no lasje so se mi pa popravl:)-:)-

puncica -> Postava po porodu (20.4.2005 21:57:38)

Pa ne bom več brala takih tem, ker sem potem še bol slabe volje:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.4.2005 22:00:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Postava po porodu (20.4.2005 22:04:18)

Zredila sem se 33kg, sedaj jih imam še 12 viška in tamalega silim, naj duda, duda, duda....:duda::duda::duda::duda::duda::duda:
Sem pa še najbolj podobna :sloncek:. Ja - je pa eno izboljšanje (čeprav pretirano) - iz košarice A sem prilezla na E:ups:.

Gina -> Postava po porodu (20.4.2005 22:11:01)

Pri prvem :duda: sem se zredila 20kg, pa so šle v štirih mesecih, pojma nimam kdaj, nazaj vse. Nič trebuha ostalo.

Pri drugi:duda: sem se zredila 12kg, pa so šle nazaj v 11. mesecih. Nič trebuha ostalo.

Pri tretjem:duda: sem se zredila 22kg, pa imam še 5kg viška. Trebuh ostal.

Jaz mislim, da ti po vsakem porodu presnova malo drugače delat. Telo manj kuri. Jaz že celo življenje jem količinsko približno enako, tudi v nosečnosti sem, pa kile imam od 7. razreda OŠ, enake. No, zdaj jih imam 5 več. Ampak za po treh otrocih se mi to sploh ne zdi nič groznega.:)

mata -> Postava po porodu (20.4.2005 22:17:38)

Jaz sem pridobila 16 kilc in po treh dneh, ko sem prišla iz porodnišnice, sem jih imela 10 manj! Ne vem, a sem fenomen, al kaj, ampak res me je bila ena sama voda, ki je po porodu zginila. No, ostale kile je pa pupa spila, po kakih štirih mesecih:bravo: Samo trebuh še čaka na kakšno mišico:)-

Ro-La -> Postava po porodu (20.4.2005 22:19:09)

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:še vedno +10

....bo se treba spravt na dieto:hudicek:

pegy -> Postava po porodu (20.4.2005 22:21:04)

Pri prvi nosečnosti dobila 30kg po enem letu dojenja zgubila 20kg se pravi 10 kg ostalo .Pri drugi nosečnosti pridobila 18kg zdaj po 4mes dojenja ostal samo še 1kg sam upam da bo še tistih 10kg za nazaj šlo dol.Drgač je pa viška pri riti ,trebuhu,joškah o celolitu se pa sploh nebom hvalila .Ja pa kaj čem imam vsaj dva najlepša :angel::angel:na svetu .
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Magi* -> Postava po porodu (20.4.2005 22:23:57)

ah ja, meni ni jasen pojav kopnenja kilogramov. sem bila prej suhica trlica, zdaj sem fino izpopolnjena, sam trebuh je pa k vzhajajoče testo za kruh:((

Pupica -> Postava po porodu (20.4.2005 22:24:16)

:bravo:puncica:bravo::bravo::bravo:

se strinjam, v resnici ne bomo nikoli več iste, imamo pa zato najlepše otroke:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

JASNA D -> Postava po porodu (20.4.2005 22:29:57)

Po obeh porodih v osmih tednih na starih kilogramih. Ampak trebušček je pa tako mlahav:((:((:((:((:((:((:((

Sedaj, pol leta po porodu pa še kilogram do dva manj, kot v starih cajtih, ko še nisem razmišljala o otrocih...:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jasna

Anonimen -> Postava po porodu (20.4.2005 22:37:39)

pupic@ in puncica! Se strinjam! Za noben "pridelani" kg mi ni žal. Tudi za to ne, da nimam popolnoma nič za oblečti in daizgledam v vsem, kar navlečem nase kot oblečena :sloncek:. Pomembno je to, da imam sončka, da je zdrav in srečen (no, vsaj zdi se mi).

Annny -> Postava po porodu (20.4.2005 23:08:34)

Jaz imam še plus 4 kg..počasi gre dol:)

polona2 -> Postava po porodu (21.4.2005 0:43:23)

Jaz se lahko za metlo skrijem :)-...

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>