Sulfinija -> Večerni klepet (20.4.2005 22:14:09)
|
Čer punce!! Najprej vsem skupaj lep večer,ki se bo zame in za mojega lubija :love::love::love: prav kmalu iztekel,sva namreč oba ful :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:,vendar za :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: bo še vedno čas! Joj Aljča hvala za tvoje sporočilo in,da si se trudila za rožice čeprav jih nisi našla.Upam,da sta Niki kupila ful lepo darilo za njen rojstni dan. Upam,da boš jutri že bolje,da se tipkama tudi kaj čez dan,kajti verjamem ti,da si po dveh mesecih bolniški lahko danes :zaspan::zaspan:. Kako pa kaj ostale,kaj delate ve,ali že vse skupaj :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:,vas več nič ni gor? Pa Tantra upam,da uživaš z svojim :love::love::love::love: v njegovem toplem objemu. Tako punce jutri tudi jaz in moj :love::love::love: pričakujema več ;););),da bova lahko kam peš odšla na kakšen kratek potek. Pa še ena zanimivost po teh hormonih,injekcijah sem se začela ful rditi sem prejle bla suhica sedaj pa kar apetit,apetit in me kar počasi raznaša in s kilami grem lepo gor. Upam,da je res na poti najina :duda::duda:,jutri je en teden od druge insemiancije in sedaj se počutim super,ne tako kot prvič. Sedaj pa vsem skupaj in vsaki posebej lep večer še naprej,sladko :zaspan::zaspan::zaspan: in ne pozabite seveda na domačo nalogo naše :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez dva tedna prav vesela nova srečka nosečka!!!!!!!!!
|
|
|
|