|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec tabletk
9.2.2009 7:40:34   
Anonimen
Živjo,

Mogoče bo malo čudno vprašanje pa vseeno bi prosila za nasvete.

Na user posted image bi začela delati konec poletja. Jem tabletke že par let. Razmišljam ali naj že sedaj neham jemati tabletke, saj je potrebeno vsaj 3 mesece prej. Ali naj počakam, da greva prvo na morje (saj tako vem kdaj bo menstruacija). Mogoče res malce kompliciram, vendar imava datum za morje že rezerviran. Če neham sedaj, je možnost, da bom dobila menstruacijo ravno na morjuuser posted image Ali je pametno da če sedaj prekinem in da pred morjem spet vzamem tabletke, če bi dobila slučajno takrat mensto?

Po drugi strani se pa bojim, da tako hitro pa spet ne rata.user posted image

Malce zmedenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec tabletk
9.2.2009 9:33:26   
ursap
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo,

Na user posted image bi začela delati konec poletja. Jem tabletke že par let. Razmišljam ali naj že sedaj neham jemati tabletke, saj je potrebeno vsaj 3 mesece prej. Ali naj počakam, da greva prvo na morje (saj tako vem kdaj bo menstruacija). Mogoče res malce kompliciram, vendar imava datum za morje že rezerviran. Če neham sedaj, je možnost, da bom dobila menstruacijo ravno na morjuuser posted image Ali je pametno da če sedaj prekinem in da pred morjem spet vzamem tabletke, če bi dobila slučajno takrat mensto?

jaz se tabletke nehala jemati novembra in se potem M dobila normalno. v prvo in drugo nama ni ratal, sedaj se trudiva v tretje.

glede morja, če ne želiš imeti M ravno na morju, potem še počakaj. odvisno od tega kakšno željo imaš po naraščaju. lahko ti rata v prvi, ni pa nujno. kaj pa če si jo prestaviš za par dni tako, da boš dobila M ko se vrneta z morja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2009 10:21:06   
Buska
tudi ce se odlocis, da prenehas s KT in ves, da bos imela M v casu morja, gres lahko do G in ti da tabletke za prestavitev M 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2009 19:06:52   
miša24
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo,

pismo kok zgodi eni rezervirate morje!:) ja jst ti tko povem, če jih nehaš jemat, boš že naslednji mesec noseča, ker vidim da si neučakana:)user posted image  a potem si morje rezervirata glede na izračun, kdaj bo poleti menstruacija!ha!...pametno, jaz nikoli nisem tega prakticirala:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2009 10:51:45   
nevestica08
Vidim, da nisem edina, ki že razmišlja, da bi nehala jest tabletke, kljub temu, da bi rada zanosila čez kake pol leta.
Najprej sem imela v planu jest tabletke do avgusta, zdej sem se pa odločla, da bom pojedla tole škatlico do konca (še dva mesca), pol pa naj se mi uredi naravna menstruacija. Bomo pač ene par mescev previdni.
Prej sigurno ne bi rada zanosila, ker se avgusta poročiva. user posted image Potem bova pa nekje v oktobru začela delat na tem.user posted image Ker delam v šolstvu, bi šla rada konec junija na porodniško, če bo pa prej pa nč hudga. Sej ponavad, ko tok vse planiraš, sigurn ne rata tko kot bi hotu.

(odgovor članu miša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2009 11:34:31   
divans1
Ja to pa sigurno res!!! Pa da še planirate, kdaj boste šle na porodniško??? Mislim, vsaka vam čast in veliko sreče pri tem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nevestica08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2009 15:00:33   
nevestica08
Ja najbrž res ne bo uspelo čist tko kot planiram. Pa še dons sem s sodelavko govorila in je rekla da vprašanje, če ne bojo men dal kr prej porodniške, ker delam s prizadetimi otroki in je full velika nevarnost, da me kdo poškoduje, pa kr naprej kake bolezni in to.... Verjetn bom kr opustila tole planiranje porodniške. Ko bo pa bo. Po poroki v akcijouser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2009 17:41:16   
Jada82
Ja nevestica, če preveč planiraš ni fajn! Jaz vedno razmišljam, kako bi blo fajn, če bi rodila nekje pozno jeseni, zato da bi bil otrok potem poleti, ko je najlepše in fajn za sprehode že dovolj velik, da bi se res že fajn imeli, ko bi hodili okoli, šli na morje ... pa ne bi rada rojevala poleti, ko je takoo vroče ... itd. user posted image U glavnem, sploh sem sedaj že nehala planirat. Avgusta sem nehala jemati tabletke ... nekje oktobra mi je prvič spustil noter .... in seveda sem mislila, da bom takoj zanosila ... no, še sedaj nisem user posted image Tako da, priporočam čim manj planiranja, ko je čas za to, se bo pač zgodilo ... ko bo tako usojeno, ko bo narava želela .... user posted image Jaz sedaj pridno delam na user posted image in bomo videli  ..... M naj bi dobila 6.4.
He heh, sem bila pa danes pri ginekologinji, pač na pregledu in mi je povedala svojo zgodbo. je rekla, da je imela 1. otroka na faksu in rodila julija. Drugega ni želela roditi julija, ravno zaradi vročine itd. Pa sta planirala, da bi se rodil februarja ... nič, ok, marca ... nič...... Potem se je rodil 4.7. user posted image user posted image user posted image
Tako da, punce, čim manj planirat, čim več uživat!!!! user posted image smo na vezi ...

(odgovor članu nevestica08)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2009 13:21:00   
Martinčka
ah jej to planiranje... no še moja zgodbica ki pa še ni končana:)
midva sva avgusta končala jest tabletke da bi okol novga leta začela delat na dojenčku.. in tako se je meni oktobra zaluštalo da bi kam šla na morje in sva nardila opcijo za februarja za maldive.. takrat sva se tudi odločila da bova potem poskusila prvič na maldivih nardit dojenčka če bi ratalo...
in čez en teden novembra je mene moj v benetkah zaprosil in sva spet preložila delanje otročka na september ko se poročiva! haha.. no toliko o teh planiranjih:) vedno pride kaj vmes! tako da če si želite met otročka potem ne kaj dost planirat ampak kar v akcijo in je... tudi ni več tako da bi mortal čakat potem ko nehaš jemat tabletke.. je pa res da se je meni menstruacija uredila po treh mescih po končanem nehanju jemanja KT.

Tako da jaz imam ravno na poročno noč predvideno ovulacijo in bom držala pesti da bo kaj uspelo.. sicer pa tudi če ne uspe, bova pa probala drugič pa tertjič in tako dalje... žal ne rata vedno vse tako kot bi moglo, men je pa tudi ginek. rekla da se bom mogla malo bolj potrudit za nosečnost tako da... hm.. zakaj bi planirali?

resnično samo upam da bom nosečka še v letu 2009:)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2009 14:05:05   
štorkljica
Ja najboljš nič planirat.
Jaz sem junija nehala jemat KT, pa sem takoj julija zanosila, tak da ni nujno, da prve 3 mesece ne boš zanosila(če ne bosta vsaj malo pazila). Poleg tega pa če boš noseča, se ti na morju ne bo treba skrbeti za menstruacijo, a ne.
Pa tudi ni nujno, da boš po tabletkah zanosila vsaj prvo leto, čist odvisno.
Jaz bi še enkrat tak naredila kak sem, nehala jemat, delala na polno, pa kaj bo bouser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.