Pikapolonica_ -> RE: Kok ste dobre planerke (9.2.2009 10:58:58)
|
Jaz si stvar zelo dobro splaniram in ko je enkrat splaniram, jo skoraj vedno tudi izpeljem. Pri meni je bolj tisto, da mora biti zamisel, ki me prevede do tega plana, fenomenalno dobra, da si jo spišem na papir. Če jo spišem na računalnik, ni enako, mora bit papir. In potem picajzliram okoli tistega plana in vse planiram, da sem sama sebi tečna in zato le redkokdaj planiram, oziroma planiram samo v službi. Doma se prepustim bolj tekom dogodkov. Recimo za morje, moram imeti nekje 1mesec pred morjem vse na papirju, kaj rabimo, česa ne tako nujno. In potem začnem en mesec pred morjem pakirat. Privlečem kovčke s podstrešja, jih obrišem, v glavnem, vse v nulo in počasi. Imam res grozen problem, resnično. Lahko celi dan gledam zgolj v zrak, sem popolnoma nekoristna, nesrečna, kalkuliram, ali se mi splača to delat ali ne, ali se mi splača planirat to ali ne, ali naj ali ne, v glavnem čista dilema, se ne morem odločit. Taka sem sedaj že tri dni in to zato, ker ne vem ali naj se vržem v eno zadevo in jo začnem planirat in uresničevat ali ne. Imam motjo odločanja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|