Barbarinha -> RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** (4.3.2009 12:20:58)
|
Naš mulo je fasal viozo! Je v noči od ponedeljka na torek dobil visoko vročino. Sva pa včeraj vseeno šla k P. Lulanje je OK, krvi pa mu ni vzela, ker je bil bolan ves nezainteresiran. Imava čez teden dni spet, upam da bo bolje. Noč je bila katastrofalna. Kar na mami bi ležal in jamral, pil čajčka in nič več. Sem ga v spanju položila v posteljico, se je prebudil in vik in krik, pa spet k mami na roke. Sem ga dala v najino posteljo, pa je hotel sedet, ker mu je v tem času zgleda prijela svečka in se je igral in kar sede zaspal, buba mala. Potem je ostal pri naju v postelji a se je konstantno prebujal, dvakrat sem ga preoblekla, ker je bil totalno moker. Pa samo čaja bi pil, se držal za rokico in jamral. No, danes zjutraj je malo boljše, malo je kašice pojedel, mleka še vedno noče. Bo že... Sem pa na koncu z močmi in bi samo še spala. Moram pa čakati da me morda moj bodoči šef pokliče na razgovor, so klicali, da bo. Držm pesti.... Matejchi za seznam: "pravo ime" - Barbara rojena - 08.05.1980 In še Lukčevi: 03.03.2009: 66cm/8200 gr Čakam na klic...
|
|
|
|