tejkaz -> RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** (21.2.2009 10:33:14)
|
Dan Danes imam pa en ekstra depresiven dan. Sploh ne bom več foruma brala, pa bo. Berem kako lepo spite, kako lepo jeste, kako se lepo redite, kako lepo sedite, puzate, se igrate, ste pridni..... Super ste. Nisem fauš in kar lepo pišite naprej, jaz bom svojo težavo že rešila na nek način pa bo. Jaša ne je skoraj nič. Včeraj je pojedel rekordno 7 žličk mlečne kaše, pa se je potem skoraj zadavil, ker je vse ven zbruhal. Zelenjava mu ne gre, pa če ga posilim z njo, ne. Sadje ni šans. Spimo ne. Včeraj je zaspal ob osmih in bil ob devetih že pokonci. Ga sračkal celo noč. Sploh ni vredno besed kok sem spala. Čez dan spi dvakrat po pol ure, mogoče uro. Očitno je preveč utrujen ali pa firbčen da bi spal. Saj sem vesela da se dojiva in da je vse ok, ampak kar je pa preveč je pa res preveč. Bradavice imam že čisto zdelane. Samo da pride k men v naročje, se začne slinit po meni, pa se mi zaganjat v brado, v ramena in iskat joško. Hja, redi se tudi ne. Me je kar strah kakšne bolezni. Ga bo še bolj pobralo, že tako so ga same kosti in oči. Sedi ne, tudi puza in premika se še ne. Tudi ne vem kdaj bo in kako bo, ker ne kaže prav nobenega zanimanja. Ležat mu ni več všeč, samo nosit ga ne morem, vozička ne mara kaj ekstra, sedet se pa noče učit. Nobenih vaj ki nama je dala fiziotetapevtka, noče delati, samo dret se začne. Me je strah ponedeljka, vem da se bo spet eno uro samo drla name. Jaša se bo pa tudi celo uro zverinsko drl. Hm, priden ni. Ne vem no, ratal je cela cmerika. Samo da mu kaj iz rok uide, samo da mu nekaj malo ne štima, se tako joka, da ga komaj potolažim. Pa tako priden je bil. Če kam gremo ga imam itak samo jaz v rokah. Sem prej pozabila omenit, da imam na bradi prav modrico od vsega tega zaganjanja vame. Pa se mi moji samo smejijo, pomaga mi pa ne nihče. Cele dneve sem sama. Dopoldan z Jašem, popoldan z obema. Mojega še danes ni. Je šel nekaj delat. Doma naredim vse sama. Kolikor mi pač uspe. Očitno se bom morala še žarnico naučiti sama zamenjati, drugače bo shramba za vedno ostala v temi. Tudi jaz bi šla k frizerju, na masažo, manikuro,.... Pa ni časa, ni energije, ni volje,... Eva - ne uboga me absolutno nič. Hvala bogu,da sta zdrava. Zdaj bi se morala spomniti na kakšno mamico ki ima bolnega otroka ali na mojo kolegico ki ji je hčerka padla s postelje in nehala dihati, jaz pa se smilim sama sebi, ker pač že od 2.12. nisem spala in ker moj otrok noče jesti in se razvijati. Izpovedala sem se, zdaj samo upam da ne bom dobila kakšnega komentarja v obliki: tejka ne se sekirat, mi tudi ne spimo.
|
|
|
|