Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 17:10:14
|
|
|
|
matejchi
|
A ste vse tok utrujene od čveka, da vas ni?? al ste združile prijetno s potrebnim in šle še v šoping...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 17:17:45
|
|
|
|
karmar
|
čaau
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 17:22:24
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar čaau ma ki si ti
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 17:25:13
|
|
|
|
MATEJKA_
|
tako, še 3. pikec je za nami... pia - 6 mesecev: 68 cm; 7100g. imamo zeleno luč za GH - v soboto začnemo - korenček
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 17:28:35
|
|
|
|
košuta
|
Oj! Tole je pa naš Teodor. Slikca je stara ze skoraj 2 tedna... Čvekice so pa v LJ dobro zapele - jih še ni nazaj. Še dobro, da nismo dežja dobili - samo veter. Cebrca - Jaz se javljam za en razlog za srečanje v CE - če se bomo do takrat pozdravili. Pa če ne bomo imeli spet posvetovalnice takrat. Driskamo skoraj nič več.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 17:57:00
|
|
|
|
karmar
|
anita malo lutam sem in tja...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 18:20:51
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar anita malo lutam sem in tja... se mi je zdelo ja
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 18:52:45
|
|
|
|
Vilika
|
Živjo! Evo me, še ena s srečanja je tuki... Lepo je bilo, smo se malo videle in načvekale. Otročki so bili cukri in tudi vreme nam je bilo naklonjeno . Ni da ni. Evo, nekaj fotk: Gajka in Rok Krysia in Rok Cebrca in Ivan Buhtlčk in Gašper Nimam pa na nobeni slikici Sayuri in njenih dveh navihančkov , bom pa drugič slikala vsaj ene 3x, ne vem kako si mi ušla. Mene pa itak ni - še boljše, ker bi pokvarila sliko , sam našga srčka pa še lahko dodam: Vid Smo pa ugotovili, da naš ni edini, ki je najbolj zgovoren kadar ima roko v ustih
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 19:01:35
|
|
|
|
Erin
|
sayuri - ZARA & LOVRO Neža7 - NEŽA Čestitke za sedmico! Zoja Miša - KAJA LINA Carol11 - HANA Pablo - OTMAR Čestitke za polovičko!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 19:06:21
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Joj kake lepe slike! Za uspelo srečanje! Gajka super frizurca! Pa mislim, da ima buhtlčk tudi novo frizurco. V glavnem vsi ste super na slikah. Jaz se vam pridružim v Celju, če le nebo kaj prišlo vmes! Jana je pa včerak tak šraufalo po jabolki, pa sem jo skuhala, ker si ne upam, dat surovo. Niso zlati delišes, bom sam te mu dajala. Sem še jaz zraven, ker tak se mi pa ni nikoli jokal . Pa celo uro ga je šraufalo, še zdaj si očitam, zakaj sem mu mogla dat jabolko za jest, sam nikoli ga še ni šraufalo po njej, zgleda da so to neka čudna vrsta, ker so res bol kisle od zlati delišes. Sem zaradi tega še potem slabo spala, ker sem si tako očitala. Danes je pa vse vredu in je priden.
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 11.2.2009 19:07:47 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 19:46:19
|
|
|
|
sayuri
|
sandra123 mi je sporočila, da je morala s Tajo v bolnico, ker sumijo, da ima pikica pljučnico Pljučka so že slikali. Čaka na izvide Pikepoke za Tajo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 19:58:04
|
|
|
|
Ryssa
|
Ajej za Tajo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 20:05:03
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Nimam pa na nobeni slikici Sayuri in njenih dveh navihančkov , bom pa drugič slikala vsaj ene 3x, ne vem kako si mi ušla. Ti ti Vilika Če sem se pa en cajt okol potepala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 20:07:31
|
|
|
|
matejchi
|
cebrca a so slikice ok?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 20:09:21
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi cebrca a so slikice ok? Ful ful ful so lepe. res! Aja..cebrco si vprašala MA jaz sem jih že tam hvalila....res so lepe...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 21:11:15
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Pri G vse bp. Sem bila ful pohvaljena, kako sem fit in dobro izgledam in da sem se dobro poštimala nazaj (besede ginekologa ). Ja sem se fino potem počutila, same pohvale . Pikica je bila ful pridna pri babici. Krysia, po mojem ni narobe, pač si tako začela. Anita, pokaži frizuro! Mi2 s Kaja Lino imava zopet obe frizerje drug teden. In bravo za Zojo! Mene skrbi, da ne bo plazenja kar preskočila, nekako ne kaže zanimanja zanj, spodnaša pa rit in se hoče na nogice postavljati, ko sedi ( pa ne sedi še sama). Tatly, si se le prikazala!!! Tejkaz, upam, da je Jaša o.k. Sandra, za Tajo Ful lepe vse slikice! Otročkov in mamic! Vidim, da ste uživale na srečanju! Sayuri, kje pa si ti? Matejchi, pozdravi se!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 21:16:20
|
|
|
|
kaja02
|
čer !!! karmar- košuta- pa si ga nam le pokazala, lepga sinčka imaš gajka- fensi frizurca , ti ful paše buhlček- tebi tudi!! ma vse zgledate super sploh pa vaši !-! kok so že veliki! pa miza je tud bolj obložena sandra- za Tajo , ja vi mate pa karnaprej nekaj, pozdravte se čimprej, pa upam da ni kaj resnega zdaj grem pa spat, mava jutri posvetovalnico že ob 7 zjutraj , mislim, a ne morjo dat ene bolj človeške ure aja danes je Leja dobila fliperja, se bosta lahko od jutri dalje skupaj s Kajo kopali, Kaja komaj čaka!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 21:20:02
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Sandra in Taja držita se!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 21:32:16
|
|
|
|
nell
|
sayuri - ZARA & LOVRO Neža7 - NEŽA Čestitke za sedmico! Zoja Miša - KAJA LINA Carol11 - HANA Pablo - OTMAR Čestitke za polovičko! Čestitke pa še za Sando in Tajo Naš ibor pa kašlja k zmešan in zdaj kr kolebam naj ga peljem k P al ne - vročine sicer nima več, vliva mu pa iz nosa k za šalo. Kaj bi ve nardile? Devam mu slezov sirup, druzga pa itak ne smem. Ni pa nek tečko al pa kej, se čist normaln obnaša, sam tko res kr hudo kašlja...ne nabija skos, sam takrat k pa je pa grozn za slišat, k kak star knap, bi rekli pri nas.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 21:42:52
|
|
|
|
matejchi
|
http://www.okbaby.it/in_e_fuori_casa/prod_en.php?item=noshock&p=1&img=01 katera je že spraševala za čelado...
< Sporočilo je popravil matejchi -- 11.2.2009 21:43:19 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 22:17:05
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri sandra123 mi je sporočila, da je morala s Tajo v bolnico, ker sumijo, da ima pikica pljučnico Pljučka so že slikali. Čaka na izvide Pikepoke za Tajo Upam da bo vse uredu...bogica....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 11.2.2009 22:50:33
|
|
|
|
bella02
|
sayuri - ZARA & LOVRO Neža7 - NEŽA Čestitke za sedmico! Zoja Miša - KAJA LINA Carol11 - HANA Pablo - OTMAR Čestitke za polovičko! Sandra, za Tajo! Jutri okoli 11h imam izpit. Če ima katera cajt, naj drži pesti. Zdaj pa še enkrat ponovit, potem pa spat. Pa pa
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.2.2009 6:35:08
|
|
|
|
anita goitan
|
jutroo Uf kako šiba teden, danes že četrtek.. zoja miša Nikon je na Tajvanu ne morem se pokazat in pohvale vedno dobro denejo a ne erin gripa šla matejchi kako ste pr vaši hiši Punce iz srečanja: gajka in buhtlčk lepe frizurce cebrca a ti maš naravne kodre uau kaj bi ti Zoja delala-cukala Vsi bolni , tejka Jaša še kašlja saj res kako sta pikici pri sandri123
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 12.2.2009 6:38:00 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.2.2009 7:11:56
|
|
|
|
tejkaz
|
Jutro Hvala za kofe, sem si kar eno taveliko skodelico privoščila. Še malo pa peljem Evo v vrtec. Jaši še spančka. Seveda more mulo noč not prinest. Ponoči pa vse prej kot pa spanje. Kašlja ne več. Sva ugotovila da je kašljal zaradi suhega zraka. Zdaj imamo vlažilec in je dobro. Sva se včeraj zapeljala do Naty, ker je Jošt tudi kašljal in je zato ni bilo, pa smo bili cel dopoldan zunaj na sončku. Očitno jima je dobro dol, ker sta zdaj oba v redu. anita, daj Zojo posnami, da pokažem posnetek naši fizioterapevtki. Ona je namreč sveto prepričana da otrok pred sedmim mesecem ne zna in ni zmožen plaziti. Da se premika po trebuhu (tako kot po večini zdajle vsi), plazenje, ko ima pokrčene nogice in se opora na dlani, torej hoja po vseh štirih pa je mogoča po sedmih mesecih, ko otrok bolj obvlada svoje telo. To so samo njene besede. Jaz trdim drugače, ker sem že v živo videla otroka ki je pri pol leta sam stal, Gajka bo vedela kdo, Jašev soimenjak iz naše vasi. Srečanje - super da ste se imele krasno. Sem kar fauš, ampak tudi jaz sem se imela fino. Cebrca sem te prekinala, ker sem se peljala mimo policajev ki so ustavljali promet ampak na srečo niso videli da sem sekundo prej telefonirala. In do zdaj še ni bilo časa da te pokličem nazaj. Evo peljem in pridem nazaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.