rose -> RE: Vzojiteljice pomoč... (10.2.2009 10:29:29)
|
jaz bi pa pokomentirale tele vnete učke. Pri nas hvala bogu vzgojiteljice ne komplicirajo in pokličejo samo, če je res nujno in hudo. drgač pa povejo, ko pridemo po otroka. Npr. za vnete učke. Jih je naša ta mala imela, pa smo še v ZD. Dali so nama kapljice in rekli, da ni to nič takega, da naj gre kar v vrtec. Ja, seveda so vzgojiteljice drugi dan debelo pogledale. Je bilo pa dobro to, da so ji kapljice hitro prijele, in so se tud učki že drugi dan pozdravili. Pa tudi, ko je imela ta večja norice, je P rekla, naj gre v vrtec, ko bo ok. Nobenga pregleda. ??? Moje mnenje je, da bi pediatri mogli staršem točno povedat, kdaj otrok lahko gre v vrtec in to naj bi bilo tudi v skaldu z vrtčevskimi pravili!!!! Ne pa da vsak nekaj po svoje!! Ja, sem pa tudi že slišala, da vzgojiteljice pošiljajo domov prehlajene otroke, brez vročine (samo smrkelj in kašelj), češ, da ne bomo še me zbolele!!!!! Ali pa ko te pokličejo, da ima otrok vročino, ko prideš domov, pa ne duha ne sluha o vročini!!!! Jaz osebno pa trenutno si niti ne morem privoščit kakih izostankov iz službe, ker sem na poskusnem uvajanje, tako da imam vedno slabo vest, ko pokličejo. gre jih iskat potem mož, v roku 1 - 2 uri, hitreje pač ne gre.
|
|
|
|