noce jesti!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

deja87 -> noce jesti!! (8.2.2009 19:42:40)

lep pozdrav vsem!!

gosto hrano smo zaceli uvajat pri 5 mescu...vse je lepo steklo...dojili smo se samo ponoci in zvecir pred spanjem...
zdaj pa strajkamo!!!!!!!!!!!!!!
pupa noce vec nobene hrane samo mleko...nic noce stalno se obraca proti joski...
kaj naj? dojim jo ker ce ne nebi jedla nic ves dan..

stari pa smo 7 mesceu!!!

hvala za odgovore........

dejki

babyboooom -> RE: noce jesti!! (8.2.2009 19:46:19)

pojma nimam, mi še nismo na gosti hrani ampak samo razmišljam...mogoče je kej bolan-a, jo-ga kej boli, bo zbolel-a, zobki, ali pa rabi mamico in jo je z dojenjem zgubil-a, mogoče malo več crkljanja, igre, nošenja, petja,...

majaS80 -> RE: noce jesti!! (8.2.2009 19:55:23)

Jaz mislim, da še vedno potrebuje dojenje večkrat na dan.
Gosta hrana naj bi 1 celoten obrok nadomestila pri 6-7 mesecu
vse ostalo pa je še vedno dojenje.
nato postopoma izpustiš 2 obroka dojenja in nadomestiš z g.hrano
ostalo še vedno dojiš.....
Probaj samo toliko z gosto hrano, da mu postane spet zanimiva žlička in čisto nehote bo nekaj hrane zaužil, seveda pa ga še potem daj na prsa.
Ne ga siliti, ker bo še bolj odklanjal hrano, vem da je hudo ko vidiš da noče jesti,
samo ko bo lačen bo sigurno nelkaj pojedel....  zraven pa mu še vedno ponudi prsa...
pa pusti mu da hrano prime tudi z roko, dostikrat to zelopomaga...

Upam da  bo hitro bolje.... :)

deja87 -> RE: noce jesti!! (8.2.2009 20:17:08)

IZVIRNO SPOROČILO: majaS80

pa pusti mu da hrano prime tudi z roko, dostikrat to zelopomaga...

Upam da  bo hitro bolje.... :)

majaS80 res je...
ko prime hrano v roko al pa po njej packa...vsaj kako zlicko poje :)
sam mi ni jasno zakaj prej je ful lepo papala zdj pa noce vec... ker mleka mam fuul malo in na flasko noce pit..
po pravici povem, sploh ne zna piti po flaski ker je bla polno dojena...in ce je blo treba kaj pit al kozarcek al zlicka ....

majaS80 -> RE: noce jesti!! (8.2.2009 20:34:12)

No, jaz bi probala kar spet večkrat pristaviti na prsa, verjetno se bo količina mleka malo povečela in sigurno ne bo hudo lačna...
Glede goste hrane pa probaj narediti, da bo čim bolj zanimivo in ne samo hranjenje...

Če je drugače zdrava, mislim da se bo to vse hitro uredilo, ne skrbi, daj ji malo časa.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.2.2009 11:34:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]