AlenkaM -> Nahrbtnik za nošenje otroka (21.4.2005 11:47:14)
|
Mi smo že skoraj kupili Tatonko v Baby centra. Potem pa smo naleteli na že omenjeni članek. Odločili smo se za Deuterja KC II. Da je bila odločitev pravilna, smo se prepirčali zelo kmalu, saj je imela moja prijateljica Maya Maya nahrbtnik in smo oba preizkusili. Razlike so v detajlih, predvsem debelina oblazinjenj za otroka in za očka (ki mora nositi :hudicek: ), v obliki sedežnega dela za otroka, ki je pri Deuterju mnogo bolj udoben, tudi zapenjanje otroka je boljše, zdi se mi, da je pri Mayi na hrbtu mrežica in če si proepoten (kar je pri takšni teži normalno), pa popiha veter, je prehlad hitro tu. Kvaliteta in nizka cena sicer ne gresta skupaj, ampak obrni se na Boštjana in verjamem, da ti bo znal pravilno svetovati. Mislim da je njegov mail bohami@mail.com :zmeden:. Vem pa tudi, da on priporoča poleg Deuterja le še Vaudeja. Če pa te zanima rabljen Maya Maya, sporoči, ga prodaja moja prijateljica, ker je po tistem tudi ona kupila Deuterja. Z Boštjanom smo se enkrat celo dobili na enem izletu in nam je tudi pokazal, kako se pravilno nosi, da si čimmanj utrujen in da se otroku kaj ne zgodi. Toplo priporočam!:):):) Čao! :rozica::rozica: Alenka
|
|
|
|