|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniški test zatajil?
8.2.2009 11:34:20   
Anonimen
Pozdravljene!
Včeraj zvečer sem delala nosečniški test duo check(iz DM)bolj iz radovednosti in se je pokazala user posted image .Sicer bolj rahla,ampak jo je mož tudi videluser posted image .Nato sem delala danes zjutraj ponovno test BC in črtice ni bilo.Zadnji dan men.sem imela 23.1.09 in imam ciklus 28-33dni.
Zanima me če ima katera izkušnje z testi in sicer,da je zatajil.Zdi se mi prehitro,da bi mi test pokazal,pa saj kot pravim sem ga delala iz radovednosti.
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniški test zatajil?
8.2.2009 11:37:47   
Anonimen
Meni je že parkrat pokazal nežno črtico v času ovulacijeuser posted image
BC

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2009 11:41:53   
zmajaz
S temi testi je tako, da ne zaznavajo vsi iste količine nosečniškega hormona - eni zaznajo že manjšo, drugi pa šele, ko je že večja. Enkrat je bila na forumu objavljena prav lestvica, kako količino hormona zazna kateri test. Glede na to, da si delala različna testa, ni nujno, da je zatajil, ampak morda samo ta drugi zaznava šele večjo količino hormona. Je pa spet tako, da mora biti za pravo potrditev nosečnosti, se mi zdi da najmanj 40 enot hormona - toliko ga tudi zaznava Clearblue, drugi testi pa večinoma zaznajo že manjšo količino (eni že celo 20 enot) in zato lahko včasih celo pokažejo nosečnost, iz katere potem sploh nič ni. Je pa tole res še precej prezgodaj, da bi lahko ugotovila nosečnost, če si imela zadnjo M 23.01.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 8.2.2009 11:43:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2009 11:48:53   
divans1
Tudi jaz mislim, da je to bistveno prezgodaj za test, počakaj in ga naredi prvi dan izostanka menstruacije. Tako zgodaj ti še res ne more pokazat. Jst sm mela zadnjo M 11.1., mam danes 29.dan ciklusa, pa ga tud še ne mislim delat.... k itak ne bo spet nč...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2009 16:54:32   
Taddy78
Tudi mene so enkrat prelisičili nosečniški znaki na sredini in sem kupila test BC mini, seveda je bil pozitiven, ampak kot je že moja predhonica napisala je user posted image  pomenil O in ne nosečnost.
Če si 23.1. imela zadnjo M je za test res bilo prehitro...mogoče pa bo na koncu vseeno nosečnost, ampak naredi test raje po 1dnevnem izostanku...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2009 17:02:46   
pikica36
test ti definitivno še ni mogel pokazati user posted image , vseeno pa ti želimuser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2009 18:46:05   
ksenija12
tudi meni je enkrat zatajil, ne spomnim se pa, katere znamke je bil, mi je potem tudi ginekologinja povedala za eno firmo, da ni čisto zanesljiva (ne spomnim se katera)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2009 19:42:03   
čipka
tudi meni je enkrat zatajil

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2009 10:16:48   
T1979
Mislim, da si test delala prezgodaj. Saj je šele dober teden od tvoje M.

Test delaj ko ti M izostane.

Pa srečno. user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2009 11:53:12   
Anonimen
Pozdravljene!
No spet vam pišem.V četrtek bi morala dobiti tečko in ker je ni bilo sem v petek zjutraj delala test(duo check).Pokazale so se močne črtice user posted image .Ker nisem imela časa da bi test ponovila,ker se mi je mudilo v službo sem ponovno test delala popoldan in mi ni pokazal nič.Že drugi dan imam rjav izcedek(na hlačke ne pride,samo če se malo bolj globoko obrišem z wc papirjem se vidi).Po resnici me to spravlja v obup.Enkrat je pozitivno,drugič ne.Ne vem več kaj naj naredim.Vem da moram še počakati,ampak mi je boljše ker sem se izpovedala.

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.2.2009 14:22:36   
ursa30
kupi si CB ali pa kakšen bolj siguren test. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2009 7:38:20   
mucomuc
Nočem te strašit, ampak jaz sem tako doživela prejšni teden spontani splav, test je bil pozitiven, ponoči pa sem začela krvavet, zato sem šla v bolnico, kjer sem naslednjo noč splavila. Upam da pri tebi ni tako, in da je vse o.k., upam, da si šla h ginekologu.

Lep pozdrav
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?