|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ISDN PAKETI!!!
20.4.2005 17:54:58   
Sulfinija
Pozdravljene!!!!

Vem,da to ni tema za sem pa vendar vseeno,ker ste tako prijazne mi boste znale odogovriti in pomagati.
Trenutno imam internet na navadno linijo in danes sem šla na telekom vprašat za isdn aparat in vse ostalo.Pa mi je reku najcenejši aparat je 50.000 sit in mesečno pol 8.060,če bi bla sama.Zanima me eno ali lahko gre tako,da bi nas na eni liniji blo več,da bi si strošek porazdelili,ali kako imate ve vse skuapj to?Zanima me tudi to,če bi jaz lahko imela preko kakega študenta od bratrance hčerke,ki študira?

Za vsak vaš odgovor vam bom iz srca hvaležna,kajti moram nekaj naredit prejšnji mesec sem preveč plačala za 30.ur tamle pa si lahko neomejeno,...

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ISDN PAKETI!!!
20.4.2005 18:00:05   
Lunca1
A ti govoriš o ISDN ali ADSL. ISDN namreč še vedno plačaš porabo, telefon pa je malo dražji kot navaden. Midva imava ISDN+ADSL (ISDN je pogoj) in plačaš skupaj tam nekje 11000 sit, mislim da lahko tudi manj - odvisno od izbrane hitrosti prenosa. Imamo pa skombinirano skupaj s fantovim bratom in plačujemo vsak pol. Povezavo do drugega lahko narediš prek routerja ali pa switcha. Ta drugi nima zaščite pred vdorom drugih na računalnik, medtem ko prvi to omogoča. ADSL pa res šiba, je ISDN polž proti temu:).

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ISDN PAKETI!!!
20.4.2005 18:12:27   
Sulfinija
Daj mi rečt kako to ti misliš ISDN ali ADSL?Jaz sem se zanimala za ISDN mi je reku 50.000sit aparat ker ga pše niamm,pol mi je reku 8.060sit na mesec,če sem študent pol pa 5.900 sit na mesec+3.694sit+pogovori.Torej kaj se bolj splača?Kje naj dobim tistega da bi bil z mano vezan?Kako se naredi preko routerja ali switcha?Prosim t svetuj mi?

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ISDN PAKETI!!!
20.4.2005 18:45:50   
ameli
Jaz imam urejeno preko telemacha (kabelska). Mesečni stroški znašajo 5.400 sit, priključnina pa 1 sit, dostop neomejen. Mislim, da je to ena izmed cenejših variant.
lp
ameli

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ISDN PAKETI!!!
20.4.2005 19:01:08   
emaa
mojca najboljše je preko kabelske in najcenejše. DRugače pa je ISDN ravno tako drag kot navadna telefonska linija, je ADSL boljši, je res, da za telefon plačuješ večjo naročnino, samo hitrost prenosa podatkov je pa neprimerljiva. Pri ADSL je mesečna pristojbina fiksna, dostop neomejen, ISDN naročnina (mislim, da okoli 3500 in pa poraba telefona). Switch ali ruter se kupi v trgovini. Pri nas nas je v hiši več, pa si strošek delimo na tretjine (ja ADSL na brata, ki je študent), tako da naju ADSL stane 2000 SIT, telefon pa pol, ker sta dve številki pri ISDN. Ko smo kable vlekli, smo povedali koliko računalnikov, pa brat je nabavil switch in mamo na liniji 4 računalnike

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ISDN PAKETI!!!
20.4.2005 20:30:32   
saša24
pozdravljena mojca!

glede isdn tako. pri isdn imaš samo naročnio mislim da nekje 3.000sit.
js mam isnn potem pa mam adsl linijo. potem je pa še 6.000 sit fiksna cena, lahko se jih pa priključi več na linijo in potem plača vsak svojo polovico!

lepo se imej:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   ISDN PAKETI!!!
20.4.2005 20:59:25   
Lunca1
No so ti že punce razložile:).

Neposredna povezava do sporočila: 7
   ISDN PAKETI!!!
20.4.2005 21:00:49   
Lunca1
Pri ADSL je fora, da si lahko ves čas priklopljen, ISDN pa plačaš še impulze glede na poraba, dlje ko si gor, več ti zaračunajo. Midva sva šla, ko sva presegla porabo 8000 sit na ADSL.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   ISDN PAKETI!!!
21.4.2005 8:36:11   
TANTRA
Mojca,
jaz sem se lani odločila za ISDN+ADSL, ko je bila priključnina za internet zastonj. Nabavila sem nov aparat - brezvrvični z dvema slušalkama in dobila še eno telefonsko številko. Sedaj je mesečna naročnina za ISDN cca 3500, za ADSL, ki pa omogoča neomejeno uporabo interneta pa imam na hčerko -dijaški paket (lahko je tudi študentski) pa 5900 sit. Plača pa se še pogovore po telefonu. Telefonski aparat sem kupila na obroke (imaš možnost na 10 obrokov) in ti jih zaračunavajo na položnici.
Jaz se nisem z nikomer povezala, ker sem bom v prihodnosti selila v drug kraj, vendar sem vesela, da
lahko internet neomejeno uporabljamo, sploh zaradi otrok.
Mojca, tako ni tako hudo naenkrat dati toliko denarja.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?