Kam na dopust v tujino? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Anonimen -> Kam na dopust v tujino? (8.2.2009 9:54:08)

Zanima me, kaj-destinacija mi priporočate za dopust v mesecu juniju, in sicer z 4-letnim otrokom in pa otrokom, ki bo takrat dopolnil 11 mes.
Radi bi malo spremembe in odšli v tujino (ne HR).. po eni strani bi šla rada, po drugi strani me je malo strah..
Verjetno bi bilo najbolje da vzamemo varianto all inclusive. Katero agencijo?
Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala in lp

žab*ca -> RE: Kam na dopust v tujino? (8.2.2009 12:54:00)

Če bi šli z avionom,se je meni zelo dopadla Kreta,tudi drugi Grški otoki so fajn.Hrana je primerna za naš želodec,hoteli čisti,plaža mivka,je pa možnost potovanja po Kreti z rentnim avtom(verjetno imajo za rentati tudi otroški avtosedež)in si greste laho pogledati še kakšno zanimivo reč,ki pa jih na Kreti ne manjka.Jaz zaupam Iliriki oz.po novem Center potovanj.

AKP -> RE: Kam na dopust v tujino? (8.2.2009 14:44:28)

Kolegica je bila lani z 9 mesečnim otrokom v Turčiji in so bili ful  zadovoljni. So pa šli preko Sončeka.

viv_ -> RE: Kam na dopust v tujino? (8.2.2009 15:23:42)

Italija ali Grčija je super...

norge -> RE: Kam na dopust v tujino? (8.2.2009 17:19:20)

Meni so pa všeč: Avstrija okoli kakšnih jezer, Nemčija tudi jezera, Švica je super, Dolomiti... MI smo bolj za hribe in mi to ful ugaja, pa še prevroče ni, pa kopaš se lahko v jezerih ali bazenih... Pa ni tako peklensko vročeeee kot kakšna Grčija, Italija, Španija itd.. poleti!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

hubi -> RE: Kam na dopust v tujino? (8.2.2009 18:36:11)

Djerba je zakon. Dobiš allin. za ceno, kjer je druje šele vključen polp.

kokoska007 -> RE: Kam na dopust v tujino? (9.2.2009 0:11:47)

Z Džerbo se kar strinjam. Junija je tam zelo dober termin, ker ni tako peklensko vroče, voda je že topla. 4-letnici/ku bo všeč nabiranje školkic. Izberite dober hotel z velikim bazenom in dostopom do morja iz hotela.

Od Grških otokov pa Kos. Ampak raje Marmaris ali Mastihari. Tam je veliko AI hotelov, je bolj umirjeno napram gl. mestu. Tja boste šli pa enkrat na izlet.

Izberite dopust, ki bo razveselil starjšega otroka. Toliko stari zelo občutijo ljubosumje čeprav tega ne kažejo. Naj ji/mu bo ta dopust v užitek.

ps: Avstrijska jezera so zelo lepa, ampak o cenah ne-bi, Švica pa sploh ne gre skozi proračun. Da ne govorim o vremenu. Lani avgusta npr. smo rabili dolga rokava ne pa kopalk.

saskija -> RE: Kam na dopust v tujino? (16.2.2009 11:47:50)

Turčija, Grčija...

Stran: [1]