san -> pogosto vnetje ušes (20.4.2005 17:37:18)
|
mi smo pri izabeli odlasali tri leta z operacijo. ravno tako je imela od drugega leta dalje najprej pogosta vnetja uses, nato pa se vnetja oci in nazadnje se vneto grlo oz angine. v bisvu je bila zadnji dve leti stalno na antibiotikih, tako da smo se potem odlocili, da jo damo operirat in so ji odstranili zrelnico in na zalost tudi mandeljne, ker se je davila, tako je imela povecane. to je bilo lani oktobra in od takrat res ni vec zbolela. enkrat je bila malce prehlajena, pa je bilo ze tretji dan ok. postopek za v bolnico je pa tak: 3 tedne pred operacijo je dobro otrocka pazit da ne zboli, jaz sem jo imela kar pri mami in ne v vrtcu, potem te na polkliniki pregledajo in te posljejo na orl kliniko z vsemi napotnicami in izvidi. aja izvidi krvi morajo biti najmanj teden dni stari. no potem je otrok prvi dan notri in ga pregleda zdravnik, drugi dan zjutraj je operiran in tisti dan ponavadi vsi bolj pocivajo in nato gre tretji dan domov, mi smo sli ze zjutraj okoli devetih. potem je pa dobro da je se dva tedna doma, no pri mandeljnih traja se kaksen teden dlje da grejo vse obloge prec. upam da sem vse napisala. aja tam imajo tudi vzgojiteljice tako da jim naj ne bi bilo dolgcas. lp s:)
|
|
|
|