morje na hrv (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

15.7. -> morje na hrv (8.2.2009 9:10:44)

odločamo se, da bi šli mi in naši kolegi letoz skupaj na morje, sej tu se ze par let odločamo, in zdej imamo itak naše tamala, naš je en mesec mlajši od njihovga, in smo prišli na idejo, da bi letovali skupaj. sedaj je pa en problem, mi bli šli preko službenih kapacitet, in me zanima, da če je kdo z mercatorja koristil te kapacitite, če mi lahko pove kako je pa kako so uštimane. ali je klima? ali je voda ok za let pa pol stare ,alcke! pa da je plaža bliz.

CatJa -> RE: morje na hrv (8.2.2009 11:25:52)

Ja to je pa najbrž čist odvisno KAM greste. A ne bi bilo bolj smiselno vprašat na firmo ali sodelavce, če so že bili tam, kamor pač nameravate it.

kajajaka -> RE: morje na hrv (8.2.2009 19:24:54)

na to vprašanje ti pa ne more nihče odgovoriti... razen tisti, ki je bil pred kratkim v točno tistem apartmaju kot ga nameravate vi najeti...

mi smo bili v enem letu v 2  apartmajih 20m narazen preko iste firme...in razlika je bila kot dan in noč. Prvi apartma je bil super, ne morem prehvalit, drugi je bil katastrofa, smo šli po 3 dneh domov). pa je v isti stavbi in od iste firme... samo različno vzdrževana sta bila ...

Stran: [1]