|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
6.3.2009 13:44:30   
Zofy
Še to ne smem pozabit: TOMAŽ VSE NAJ NAJ ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Z Julijo ti želiva predvsam, da boš zdrav, pa vesel in razigran, pa malo tudi nagajiv, da mamici in atiju ne bo dolgčas user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.3.2009 13:48:35   
Joži79
TOMAŽ VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes začela priprave za Juševo torto. V album sem dodala sliko. V bistvu je čisto preprosto narejen, edino rabiš 3 barve čokolade (belo, mlečno in črno), pa mal je treba počakat vmes da se suši. Zvečer bom naredil testo in skuhala čokoladno smetano. Jutri pa bom pri mami naredila do konca.

Za darilo sem mu pa kupila nahrbnik za v vrtec pa une trikotne barvice. Upam da bo kej nakracal. Bom takooo ponosna. Če pa nau, bom pa tud user posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.3.2009 14:17:05   
Dinki
Dan mamice user posted image ,
evo da se še jaz malo javim.
Tomažek
še tukaj vse NAJ, NAJ za tvoj 1. rojstni dan!
Bodi zdrav, nasmejan, srečen in malce navihan user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu user posted image  za uspešen pregled pri enem letu. Pravilno, da je Tai svojeglav user posted image

Ja, sem pozabila včeraj napisat, da sva se pri G srečale z Lono76 user posted image . Sem pol razmišljala a čem te počakat pa da greve še na eno kavico, ampak si imela tudi ti gužvo z varstvom...pa drugič ko bodo otroci že večji user posted image user posted image .

TamaraV, dobrodošla med nami user posted image . Kaj imate tam v vašem varstvu same pupe? Bi mogla jaz mojega Tita tja pripeljat user posted image .

Vilma, upam, da je Julija že bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mumu, slikice so krasne in kooooliko snega, ne morem verjet!

hmmmm, jaz mam tud goro oblek za speglat, se me katera usmili? user posted image  je dragi sicer pral ta vikend ko me ni bilo, ampak pegle se pa ni dotaknil in je tega juhuhu bruhuhu user posted image .

Zofy, uživaj na morju, mislim da imaš krasen teden pred sabo, vsaj glede vremena.

Tudi midva bova šla jutri na kak sprehod če bo le tako toplo in sonček, že komaj čakam.

Uživajte!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 603
6.3.2009 14:24:33   
mumu
Dinki, mene pa zanima kako je Tit prenašal brkice od kisika, kako si ga prepričala da si jih ni pulil vn. Mene to ful skrbi kako bi blo če bi mogla Tio zdej nazaj na kisik prklopet.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.3.2009 14:27:11   
jagoga
Hvala še vsem ostalim (Lona, Joži, Zofy)  za čestitke.
Joži, ta tvoj kuža je pa enkraten, odlična zamisel.
Res vsem hvala za čestitke, ampak ta vaša želja za navihanost me malo bode v oči, v ušesa, sploh ne vem kam točnouser posted image . Ker danes se mi bo sfuzlalo od te nagajivosti od obeh. Se vidi, da nisem ta teden nič energije nabirala z vožičkanjem. Zdaj sem si pa kavico skuhala, pa Tomaž se igra s skodelico od kave (prazno) in z žlico, neverjetno kako dobra igrača, verjetno tako dobre igrače ne bo dobil za rojstni dan od nikogar.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Edini napor bo likanje danes zvečer. Mi gre na bruhanje ko pogledam kup.

Jaz sem tudi gledala ta moj kup, samo da jaz ne bom ta vikend našla nič časa, da jih bom zlikala, žurke si sledijo vse tri dni. Sem rekla, da bom danes Tomaža zapila kar s šampancem.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.3.2009 14:28:41   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tomažek
še tukaj vse NAJ, NAJ za tvoj 1. rojstni dan!
Bodi zdrav, nasmejan, srečen in malce navihan user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Dinki še enkrat, ti si res ena prava pozitivna oseba, nikoli na nobenega ne pozabiš.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 606
6.3.2009 14:31:04   
Dinki
Joj mumu....ko so mu jih 1. naštimal, si jih je takoj ven spulil...se mi je tko smilil user posted image
Potem so mu jih, še enkrat namontiral in jih orng nalepli na ličkih in potem sem ga na začetku ful mirila, da ne sme...da ti ne govorim kako sem ubistvu jokala. Videti svojega otroka na kisiku je ena velika čista žalost user posted image . jokala sem tudi ko so ga enkrat čez noč dali na infuzijo, vse tiste cevke iz njega....ufffff GROZA! ne privoščim nobenemu pa vem, da ubistvu ni nič kaj takega. No, potem se je pa kar počasi navadil. Ko sem mu jih dala gor na nosek, da mu ga spucam, si jih je sam popravil z rokico nazaj dol. Res moram pohvaliti mojega Titka, on je bil tko potrpežljiv in priden tam notri. Vse sestre so ga imele rade. Praktično je od vseh user posted image  jokal najmanj (se vse sliši čez stene)...res pridkan user posted image  bolj kot mami user posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.3.2009 14:31:34   
jagoga

je dragi sicer pral ta vikend ko me ni bilo, ampak pegle se pa ni dotaknil in je tega juhuhu bruhuhu user posted image .

SUPER za tvojega dragegauser posted image , važno da je opral, če je oprano  in ne zlikano se lahko vseeno obleče, če je pa umazano pa ne.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 608
6.3.2009 14:34:33   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Sem rekla, da bom danes Tomaža zapila kar s šampancem.

user posted image  bravo mami user posted image user posted image user posted image
ma jaz se ga bom tudi malo nažingala ko bo imel Tit eno leto user posted image . Če si pa takrat ne zaslužimo pa res ne vem. Sej smo se tud me namatrale orng - na tisti dan in čez celo leto user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 609
6.3.2009 14:36:11   
jagoga

Joj mumu....ko so mu jih 1. naštimal, si jih je takoj ven spulil...se mi je tko smilil user posted image
Potem so mu jih, še enkrat namontiral in jih orng nalepli na ličkih in potem sem ga na začetku ful mirila, da ne sme...da ti ne govorim kako sem ubistvu jokala. Videti svojega otroka na kisiku je ena velika čista žalost user posted image . jokala sem tudi ko so ga enkrat čez noč dali na infuzijo, vse tiste cevke iz njega....ufffff GROZA! ne privoščim nobenemu pa vem, da ubistvu ni nič kaj takega. No, potem se je pa kar počasi navadil. Ko sem mu jih dala gor na nosek, da mu ga spucam, si jih je sam popravil z rokico nazaj dol. Res moram pohvaliti mojega Titka, on je bil tko potrpežljiv in priden tam notri. Vse sestre so ga imele rade. Praktično je od vseh user posted image  jokal najmanj (se vse sliši čez stene)...res pridkan user posted image  bolj kot mami user posted image .

Ma grozno je gledat, te male otročičke in da njim ne moreš nič pomagat. Jaz se spomnim, ko je bil Tomaž v porodnišnici pod lučko zaradi zlatence. Pa je ležal v tisti postelci in jokal, jaz sem ga pa lahko le gledala in božala. Mi je bilo tako hudo, pa čeprav sem se ves čas prepričevala, da to ni nič kaj takega in hudega. Kaj še le preživljajo tisti, ki imajo res resne probleme.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.3.2009 14:37:40   
Dinki
Joži79, kakšna kulska tortica user posted image user posted image user posted image  in to home made user posted image
ne vem če si že pisala o tem, ampak kakšna bo pa po okusu? sadna, čokoladna? bi nam mogoče zaupala recept? user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.3.2009 14:39:51   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

je dragi sicer pral ta vikend ko me ni bilo, ampak pegle se pa ni dotaknil in je tega juhuhu bruhuhu user posted image .

SUPER za tvojega dragegauser posted image , važno da je opral, če je oprano  in ne zlikano se lahko vseeno obleče, če je pa umazano pa ne.

ja, najprej se je hecal, da bo govoril z zdravnico, da me morajo domov spustit, ker nima nič več za oblečt in da je doma že tako umazano, da ne more več brez mene user posted image . No, ko je videl da z našim odhodom domov ne bo še nič, se je lotil pranja. Zaenkrat je še vse na kupu za speglat. Jutri bom videla če je kaj zabarvano ali skrčeno user posted image .

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 612
6.3.2009 15:00:04   
mumu

Bravo Tit, se vidi da si že dečko in pol user posted image user posted image user posted image . Sobe so pa očitno vse povsod enake, da se vse čez sliši (pediatrična ima tut tak sistem, pa še s steklom so pregrajene tko da se še vidi vse). Pa upam, da so mu dali "tabolši"salotejp, da se potem nič na koži ne pozna.

< Sporočilo je popravil mumu -- 6.3.2009 15:01:07 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 613
6.3.2009 15:19:49   
TamaraV
Ja Lana je zelo nežna punčka. Z veliko previdnostjo se približuje vsaki novi zadevi. Do prihoda k varuški ni bila v družbi otrok. Pač nismo imeli možnosti da bi se s kom dobivali. Pač je morala biti v družbi odraslih, ker moje kolegice in znanci nimajo malih otrok. Tako da je Lana prava mala igrača za vse nas. Soboto in nedeljo gremo na vikend. Tam so navajeni da si malo "sposodijo" Lano. Baje da im malo polepša dan user posted image . Tako da sem že od drugega meseca malo po malo puščala to mojo princesko v varstvu sorodnikov in prijateljov. Na ta način nisem imela problemov pri uvajanju v varstvu. Večji problem mi je bilo: kako bo sedaj reagirala ko bo videla nove prijatelice in prijatlje,..se bo znala postaviti zase,.. bo mogoče preveč povlečena vase. ...Zofi mogoče se ti je zato moja Lana zdela zelo nežna, ker je do sedaj opazovala samo starejše. No, upam da se bo lepo ujela z prijateljicami (Eriko in Julijo) in čim prej kakšno novo pogruntavčino prinesla domov.
Lih včeraj ko je prišla od varuške sem jo vprašala kaj pravi Erika in mi je začela delat z slino mehurčke. Neverjetno kako hitro napreduje v družbi malih.

Je mogoče kakšna dobila vrtec? Jaz sem oddala vlogo lani junija za vrtec Andersen in še zmeri čakamo user posted image

Mi lahko pomagate kako dodam nove slike v album. Včeraj sem probala dodati album in me ni nič opozorilo da bi bile slike napačnega formata ali pa prevelike, dodalo pa jih ni. Imate tudi vi težave z tem.

Lep vikend mamice user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.3.2009 19:15:10   
Lona76
Čer!

Tajka je že v postelji. Tilen je večerjo, pol bom pa tut njega spravla v posteljo, da bo mela mama mal miru user posted image . Sem kr mal zmatrana. Taja je bla dons aktivna 100/h. Skos je neki hodila (ob opori) in se dvigovala, jaz pa za njo da nebi spet štrbunkla. Pa še vedno ma vročinouser posted image . Od 37 (kar baje ni vročina) do 37,6. user posted image Se pa vidi, da je spodnja enka ven leze. Ena pikca je že, tko da v cca 3 dneh bo zunaj. Pa vedno več gre po vseh štirihi in ne kot zmija. Tko da očitno bo kobacalauser posted image .

Tit super si, da si zdržal s tistimi brkicami. user posted image user posted image  Pa user posted image user posted image user posted image da jih nikol več ne dobiš. A ni mora k majo vse tiste cevke okrog sebe. Jst sem zmer panična da se nebi zadavla.
Ja Dinki učeri sem mela res štalo z varstvom, drgač bi bla pa vesela še kakšne kavice . A boš zdej dle doma, k je Tit bolan, al greš isto v službo? Pa priden tvoj user posted image  da je pral. Klinc ne vem zakaj mormo v bolnici pristat, da perejo. Ko sva bili s Tajo v bolnici je moj mož celo likal user posted image .

Joži kok si lepo kužka naredila. Si pa faca. Men to sigurno nebi ratal. Še kuplenga bi verjetno polomilauser posted image

Drgač sem pa tut jst skos govorila kako se ga bom mal nažokala za Tajin rojstni dan. Pa nič od nič. Ko je fešta se ga nisem mogla, me je preveč skrbel da bo vse ok, ko ga je mela pa zares, sem bla pa prehlajena pa sitna, pa vsa smotana, tko da spet ni blo nič. Mam še v dobremuser posted image

Zofy a zdej bi mi pa ti cunje prneslauser posted image . Kaj pa če jih najprej jest tebi?user posted image  Jst bi tut u omaro skrila pa nimam prostora. Tam mam spravljene Tilnove in TAjine premajhne cunje. Uživaj na morju

Jagoga naj vam žurke dobro uspejo.

Pa lep sončen vikend vsem!

Lahko noč, grem likalnik v roke prijet. Evo Tajka že spi.

(odgovor članu TamaraV)
Neposredna povezava do sporočila: 615
6.3.2009 19:16:24   
Lona76
Aja pa mumu full lepe slikice z vašega dopusta. Dobro ste se znajdl za stolček user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 616
6.3.2009 20:18:55   
marita
TamaraV: dobrodošla med nami!user posted image

pokorno javljam, da so preostali družinski člani že v deželi sanj, vključno z generalom atijem. hi, hi, hi...jaz pa frej večer, prov paše.

Zobki: da vam povem kolk Maksa to matra, mu lezeta 2 zobka ven, bolj zadaj nekje in mu včasih priteče prov malo krvi. Mi je tašča to danes poročala, mi je blo prov hudo. A si predstavljate kolk ga more bolet, revčka malega?! Čez dan je spal eno uro in to je blo vse. Zdj mi je pa zaspal ob 18.00, sam pričakujem, da se bo zbudil enkrat sred noči.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 617
6.3.2009 21:16:23   
Ursi2
TOMAŽ, VSE NAJ NAJ NAJ ZA TVOJ 1. ČISTO TA PRAVI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodi zdrav, vesel, radoveden, nasmejan in NE preveč nagajiv!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 618
6.3.2009 21:38:21   
Ursi2
Punce, živjo!

Končno imava popravljen rač in upam, da mi bo uspelo danes vse nadoknadit, da vas preberem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danes sem bila doma, ker je zjutraj imel Luka tam okrog 37,5 vročine. Ok, sej ni kaj hudega, sam nisem ga pa hotla zraven vozit, da ne bi pa še kaj fasal ali pa prinesel zraven. Sem pa potem tud jz kr doma ostala, ker se mi je zdelo malo brezveze, da bom jz mojega devala v varstvo, sama pa šla pazit druge otroke. Ok, če bi to bla moja služba j edrugo, tako pa potem nisem šla. Pa sej malim se je tk najbrž fajn zdelo, ker sem jz pač tista ta huda teta. Sem najmlajša od odraslih, pa najbolj se me bojijo. Mam vseh 6 tako pošlihtane, da nimam nikoli nobenih problemov. Sej se mamo ful fajn in se igramo in tumarije počnemo, ampak ne pustim pa enih stvari in če hočeš jih sam 6 obvladat(od tega, da je najstarejša stara 4 leta), potem je pač treba malo bolj strog bit.

No, in tako sem bila danes spet cel dan z Lukijem. Res je bilo fajn. Sma uživala 100/h. Pa mislim, da je tudi Lukiju pasalo, ker se je skoz k meni stiskal in me žgečkal pa vse mogoče počel. Se že dolgo ni takole ves čas. Pa seveda sma mogla kr naprej gor in dol po stopnicah. . Sem mu pa nardila nabiralnik (škatla, kjer je bil papir not (tista, ko kupiš papir za printanje ali kopiranje v trgovini in ima pokrov) pa sem mu na pokrovu izrezala tako lino ven in se mu dala ene stare voščilnice in se mu je ful fajn zdelo. Najprej je vsako pregledal, pa kazal na like, ki so bili gor, potem pa se je matral tako dolgo, da jih je not zmetal. In potem si je seveda ploskal.
Je pa tak sonček, čist sem zaljubljena v njegain komaj čakam na še več takihle sončkov!!user posted image

Zdej pa še nekaj slik

Takole Luka pomaga menjat gumo
user posted image

LUKA NA OBISKU PRI LANU:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 619
6.3.2009 22:08:17   
Ursi2
Tamara V user posted image  Upam, da boš imela čas se večkrat javit!!!!! 
Upam, da bo tvoja punčka čim več novih pogruntavščin domov prinesla. Tudi jaz mislim, da se otroci veliko naučijo, če so skupaj s sovrstniki kot pa če je sam, sploh če nima še bratov in sester. Mene tole ful matra. Moj je vedno bolj proti vrtcu, meni pa se zdi, da bi bilo koristno. sploh ker je zelo samosvoj karakter. Mislim, da je res pravi vodnar.user posted image user posted image  ma, bomo vidli, kaj bo. Vpisala ga bom, pol se bomo pa naprej menili.

Slike v album pa ne bi vedla, a je kaka nova fora. Včasih ni bil noben problem jih dat not. Lahko jih pa daš kar tule gor. Greš najprej na stran SHRANI. SI, kjer se moreš prijavit in potem naložiš gor slike, ki ti jih potem pošljejo na meil. In potem v post skopiraš link, kjer piše koda za forum s predogledom.

Marita, tudi našega zgleda zobki kr fejst matrajo. Sicer je zdejle prva runda 4-ih že mimo, ampak 2 trojki sta že tudi tik pod površjem.
Je imel pa tudi vse čist živo rdečo okrog zobka, pa včasih krvavo. Se mi je ful smilil revček!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej ven pogledajo in da ga ne bi več matralo!!!!!

Lona 76 tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi zobek čimprej ven pokukal in da bi tale vročina končno šla nekam daleč, daleč.....!!!!!!!
Pa super, da bo kobacala zmija mala!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pa ne bit preveč pridna, da boš imela energije za čez vikend!!!!!!!!!

Mumu, tudi v Sg-ju so sobe na pediatrični tako, da se vse skoz sliši in tudi steklo je vmes, da je pregled čez cel štuk!user posted image  Ampak meni je to kr malo smotano. To, da se pa vse skoz sliši pa še bolj.

Dinki, super te je spet brat!! user posted image user posted image user posted image Smo te res pogrešale. Je nekaj fejst manjkalo!!!!!!!!
Priden tvoj, da je opral!!!user posted image user posted image user posted image  No, sej mogoč je pa veliko se skrčilo pa ti ne treba toliko likat!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa verjamem, da ti je moglo bit grozno gledat Tita s tistimi cevkami in vsem okrog sebe. Jz si ne znam predstavljat, kaj bi. Dobre ste vse, ki ste to že mogle dat skoz! Meni je groza sam, ko se spomnem, ko se je rodil in ko mi ga niso hotli dat in so ga odpeljali in je ležal na drugem koncu v inkubatorju brez mene. Sem mislila, da se mi bo zmešalo. Pa še samo 2x po 15 min sem lahko bila tam. Itak, da sem se jokala ko sem šla tja, ko sem bila tam in ko sem šla nazaj. V sobi sem pa kr knjigo brala, da nisem razmišljala. pa še potem, ko so ga odpeljali, da so ga pod lučko dali za celo noč, sploh spat nisem mogla, ker sem sam mislila, na revčka, ko je sam nekje. Pa sej vem, da sploh ni tako hudo, sam mene je ful zdrmalo to in me je po svoje kr strah nove nosečnosti, da bi se potem spet kaj podobnega zgodilo. Sej sem smotana, sam prav grozen občutek je v meni. Še zdej se kr jokat začnem, ko se spomnem na to.
Eh, rajši ne bom več na to študirala.
PRiden Tit, da je tako potrpežljivo vse prenašal in da je tak korenjak!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa upam, da se ti uspe fajn ga nažingat za Titov rojstni dan. Oja, seveda smo si ga zaslužile. Če bi moški mogli rodit, bi ga še zdej pili,da ne bi študirali, kk je bolelo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da vama jutri uspe na sprehod it!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jagoga, upam, da nistva več tako navihana. Ja, najboljše igrače se skrivajo v elementih. Naš tudi najbolj uživa, ko ven vleče in potem ropota pa razbija. user posted image
Pa želim vam uspešne, vesele, odbite žurke. Pa da ne bi bila preveč zmatrana in ti ne bi bilo treba potem preveč pospravljat. Oz, da se kake pridne vile od kje pojavijo in pospravijo namest tebe!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joži79, kako lep kužek!!!Ful si se fajn spomnila in super nardila!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa fajn ideja za darilo. No, jz morem pa za nazaj mu kupit. Morem nekje najt tiste otroške metle in te stvari!

Se javim kasnej še, je glih moj dragi prišel iz službe!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 620
6.3.2009 23:34:20   
tina50
TOMAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN. ŽELIM TI ZDRAVJA, VESELJA, RAZIGRANOSTI ............ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tako zaposlena s pripravami na rojstni dan, da nimam nič časa.user posted image
sem si omislila da mu naredim napis Lan vse najboljše za 1. rojstni dan. na vrh vsake črke pa sličica od medoja Pooh-ja za pobarvat, zdej pa mam delauser posted image . no sej sem fertik, sam luknjice še z luknjačem naredim pa v vrvico vpelam, pa bo. sej mam še juter cel dan čas. bom potem slikala, pa vam bom pokazala.
sem se sedaj tudi odločila (posnemam Lonouser posted image ), da se morm it mal sfrizirat in postričt juter.
lahko noč

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.3.2009 0:18:49   
Ursi2

ZAKLADI MARČEVK 2008

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm
6 mesecev 20dni: 8330g; 67,5cm
8. mesecev: 8690g, 69 cm
9 mesec 27dni: 9490g, 72 cm
10. mesecev: 10245g, 77 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm
29 tednov 8350
41 tednov 9350

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm
8 mesecev: 9300 g
12 mesecev: 11 kg; 75 cm

katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm
7.mesec:8700g, 72 cm 

Joži79: Juš - 2.3.2008
rojstvo: 3000g, 50cm
1 mesec: 3880g, 52,9 cm
6 mesecev: 8300g, 68 cm
8 mesecev: 8880g, 70 cm
9 mesecev: 9050g, 72,5 cm

Marita: Maks 2.3.2008
1 leto: 10 kg, 78 cm

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm
7 mesecev: 7650g, 70cm
9 mesecev: 8750g, 73cm 

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm
6 mesecev 3t: 8190 g, 68 cm 
9,5 mesecev: 9580 g, 73,5 cm 

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm
9 mesecev: 7880g, 71,5 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm
6.mesec: 8920g in 70cm
9. mesecev: 10.060 g, 74 cm

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

7 mesecev 27 dni: 7440g, 65cm
9 mesecev: 8240 g, 67 cm
11 mesecev: 9000 g, 69 cm

Timoty: Timotej - 8.3.2008
Ob rojstvu: 3800g, 53 cm
1 mesec: 4600g, 55 cm
2 mesec: 5610g, 60 cm
3 mesec: 6450g, 63 cm
4 mesec: 7100g, 66 cm
5 mesec: 8200g, 69 cm
6 mesec: 9430g, 72 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7760,69cm
6,5 mesecev: 9100g,71cm
9 mesecev: 9800g, 74cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

7. mesec: 7390 g, 70 cm
9. mesec: 8200 g, 72 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm
7m: 8000g, 70 cm
8m: 8500g, 71cm
9m: 8430g, 73 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm
6 mesecev: 8130g, 66,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm
6,5 mesec: 8000g, 70,5 cm
9,5 mesec: 10150g, 77 cm

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm
9. mesec in 3/4 : 10100g, 76 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu:     3010 g, 50 cm
1,5. mesec:    4615 g, 54 cm
3. mesec:       5410 g, 59 cm

5,5 mesecev:  6500g, 65,5 cm
9 mesecev:     8540g, 72cm

Zala:Zala- 23.3.2008
ob rojstvu: 3620 g, 52 cm
1. mesec:   4180 g, 53 cm
2. mesec:   4900 g, 56 cm
3. mesec:   5600 g, 60 cm
4. mesec:   6000 g, 63 cm
5. mesec:   6400 g, 66 cm
6. mesec:   6900 g, 68 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g
6 mesecev: 9510 g, 68,5 cm 

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008
ob rojstvu: 4090g, 55cm
5 mesecev: 9090g, 69cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 9700g, 70cm
6. mesec: 10680g, 73cm
8. mesec: 11500g, 75,5cm
9. mesec: 11620g, 77,5cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm
4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm
7. mesec: 6410g
8. mesec: 6635g

9. mesec: 6900g, 70cm

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm
5 m in 20 dni: 7220 g, 65 cm
7. mesecev: 7700 g in 67,5 cm
10. mesecev: 8200g, 72 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm
6 mesecev: 11,6 kg, 75 cm
7 mesecev: 12,1 kg, 75,5 cm
8 mesecev: 12,1 kg, 77,5 cm
9 mesecev: 12,6 kg, 79 cm
10 mesecev: 13,1 kg

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.3.2009 0:50:27   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Drgač sem pa tut jst skos govorila kako se ga bom mal nažokala za Tajin rojstni dan. Pa nič od nič. Ko je fešta se ga nisem mogla, me je preveč skrbel da bo vse ok, ko ga je mela pa zares, sem bla pa prehlajena pa sitna, pa vsa smotana, tko da spet ni blo nič. Mam še v dobremuser posted image
Jagoga naj vam žurke dobro uspejo.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Jagoga, upam, da nistva več tako navihana. Ja, najboljše igrače se skrivajo v elementih. Naš tudi najbolj uživa, ko ven vleče in potem ropota pa razbija.
Pa želim vam uspešne, vesele, odbite žurke. Pa da ne bi bila preveč zmatrana in ti ne bi bilo treba potem preveč pospravljat. Oz, da se kake pridne vile od kje pojavijo in pospravijo namest tebe!!!!!!!

No s tem se ni ravno za hvalit, ampak prvi Tomažev rojstni dan sem zapila do daske. Pri tem mi je pomagala dobra vila - soseda, ma ne toliko pri pitju, kot pri pripravi hrane za naslednji žur. Hvala soseda.
Saj danes in jutri se bom pa pri alkoholu nazaj držala, ampak za 1. rojstni dan si pa lahko privoščim na račun poroda in celega leta.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.3.2009 0:56:19   
Ursi2
Urši84, lepo da si se spet malo oglasila!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vam ne bo  treba več v bolnico!!!!!!!!!

Lucalu priden Tai, da je pokazal P, da ima svojo glavo in da ne bo vse nardil tako in takrat, ko bi ona rada!!!!!!!!!!user posted image user posted image  In čestitke za lepo napredovanje v teži in rasti!!!!!!user posted image user posted image
Ja, res si super. Res bi bilo fajn, če bi ti uspelo uredit seznam. Aja, še kar moj roj. datum, da boš lahko zraven dodala: 10.10.1981!

Lona76, super, da ti je uspelo prit do G. Upam, da bo vse ok, ko dobiš mireno!!!!!
Joj, jz pa kr pozabim se naročit, ker dela samo po torkih popoldan in potem takrat itak pozabim. Se pa morem nujno, ker mi more nardit nek pregled, mislim, da se reče PAP, al neki takega. Bi mi ga mogla moja prejšnja G že zdavnaj nardit, pa mi ga ni!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa upam, da bo noč kaj boljša!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela100, sem se ful nasmejala, ko si opisovala, kk si čistite noseka. user posted image user posted image user posted image user posted image  Na srečo midva nimava takih problemov. Ni sicer ful navdušen, sam protestira pa tudi ne kaj posebej. Sam če vse skupi predolgo traja!!!!!

Noč ali vikend pri starih starših: trenutno tudi jz ne razmišljam še o tem. Midva se itak zvečer in ponočiše precej dojima, tako da ni šans. Pa tudi drugače ga še ne bi dalana počitnice. Bom ga pa najbrž poleti dala za kako noč k moji mami. Ampak to bomo še vidli, kdaj bo.
Joj, meni bi se zmešalo, če bi kdo mi takole težil, da more pri kom drugem prespat. Sploh mislim tam pri 4 mesecih.!user posted image user posted image

Mumu, upam, da bo tale noč kaj boljša in da ti bo začela zajtrke jest!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Ful lepe slikice iz KG. Kaj ste se fajn znašli. Čeprav si jz našega ne znam predstavljat, ker bi ziher si glih takrat namislil, da more pogledat, če je pod stolom kaj!!!!!!!!user posted image user posted image
Kk je lušna na sankah!!!!!!!!!

Zofy, super, da uvajanje fajn lavfa!!!!!! Pa uživaj na primorskem!!!!!!!!!

Nasy, še večkrat se oglasi!!!! Kaj je lušna tvoja punca!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image pA res ni več dojenček, je že prava velka punca!!!!!!

Toliko za enkrat! Sem mal preveč v šoku za kaj več napisat.
No, da povem, kaj je moj dragi naredu mi dans.
Je prišel prej domov in se je šel tuširat. Pa je šel v spodnjo kopalnico, ki jo zlo redko uporabljama, največ jo uporabljajo gosti, midva pa vedno v zgornjem nadstropju, kjer imava splnico in to. Danes se je pa spodaj, ker Luka že spi, kopalnica je pa zraven njegove sobe in ga noče motit. Pa pride moj kao čist prestrašen ven  iz kopalnice, da je kača not. Pa jz, ja ful je. Pa on še kr, da kaj sem delala, da mi je kača v kopalnico prišla. Pa se jz še kr smejim, pač prepričana, da me zafrkava. Sem pa res dala eno rožo not in jo napeljala čez elemente in ogledalo. Pa sem mislila, da mi za to govori. Pa mi moj še kr, da ne, da je pod radjatorjem, zvita in da ful v njega sika. Sem jz začela, da naj neha in jo naj spravi ven. No, tako mimogrede, jz sem čist totalno panična že, če samo v knjigi vidim kačo, kaj šele v živo. No, v živo dobim pa kr histeričen napad. In je on to vedel. Sploh po 14 letih bi mu to pa itak moglo bit jasno!!!!!
Pa me še kr prepričuje, da je tam, dane gre več not, dokler je ven ne spravim, če mi je že uspelo, da je not prišla. Pa sem bla jz že čist fertig. Sem sedela na kavču in gledala čist zgrožena. Pa sem sam študirala, da sma bila danes z Lukanom parkrat not, ko sma si roke umivala in sma jo čistila pa Luka se je igral z vago. Kaj vse bi se lahko zgodlo in bse mi je šlo po glavi.
Pa se začne moj smejat, a sem te, kaj!!!!!!!!! Jz sem bla čist mehka, cela sem se tresla, v tem pa pride moj iz kopalnice in mi vržeen zavoj vate za vrat pa reče, na tule maš kačo. Jz sem zacvilila, poletelačez celo dnevno sobo in se začela jokat, ko da je konc sveta. Je moj sam obstal in ni vedel, kaj naj nardi. Pol pa se mi je opravičeval, pa me objemal in tolažil. Še zdej nisem čist pri sebi, pa še spat si ne upam it, ker vem, da bom o kačah sanjala, ker že zdej, sam če zapšrem oči, kr vidim, da kače po meni lezejo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me bo pač za kazen mogel celo noč prenašat!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.3.2009 1:30:45   
jagoga
Ursi, ta tvoj možk je pa barabauser posted image user posted image , jaz bi se usrala, se tudi bojim kač, ampak je pa smešna zgodba

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?