Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako ustvariti žareča lička? 7.2.2009 19:37:01
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? Naj povem, da izdelkov z bleščicami ne maram. Pa tudi navadni bronzerji mi delujejo preveč mat, nekateri pa vsebujejo bleščice, ki pa jih zaradi leč ne prenesem - bleščice namreč rade zaidejo v oči in pod leče, kar mi rani oko. Sem pa že velikokrat opazila kakšno manekenko pa tudi druge ženske, ki so jim lička žarela - skoraj, kot bi bila mokra. Ne vem, če sem dobro razložila. Rada bi si kupila tak izdelek, ker se mi zdi tako cool.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 7.2.2009 20:19:59
|
|
|
|
srki
|
Uščipni se v lica, pol si jih pa za oljem namaži .
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 7.2.2009 20:26:44
|
|
|
|
jakaracman
|
Probaj Dior pro Cheek.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 2:56:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? La Prairie Cellular Treatment Rose Illusion Line Filler.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 18:49:23
|
|
|
|
tinkamiška
|
to narediš z kremnim rdečilom za lica
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 18:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška to narediš z kremnim rdečilom za lica Ja....pa ne rabiš bankrotirat zarad tega, so več al manj vsa ista
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 18:53:54
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? La Prairie Cellular Treatment Rose Illusion Line Filler. A na podlagi lastnih izkušenj?
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 27.2.2009 19:39:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? La Prairie Cellular Treatment Rose Illusion Line Filler. A na podlagi lastnih izkušenj? Ne.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 28.2.2009 9:43:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Zanima me, kateri izdelek naj uporabim, da bom dosegla učinek žarečih ličk? La Prairie Cellular Treatment Rose Illusion Line Filler. A na podlagi lastnih izkušenj? Ne. se mi je zdelo
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 28.2.2009 9:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Veliko svežega hladnega zraka in malo gibanja, pa bodo lička rdeča!
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 8.3.2009 14:15:38
|
|
|
|
čaki
|
meni je to lepo, ampak mi je nekoč kozmetičarka rekla, da imsjo rdeče lica samo kmetice.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 8.3.2009 19:30:16
|
|
|
|
tinkamiška
|
verjetno je blo to že zlo dalč nekoč
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 8.3.2009 20:19:04
|
|
|
|
Barbara_L
|
Sam meni se zdi, da avtorica teme noče rdečih, ampak bleščeča lička-da se koža na ličkih samo ful ful sveti.
|
|
|
|
RE: Kako ustvariti žareča lička? 9.3.2009 15:46:22
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Probaj Dior pro Cheek. prava zadeva za žareča lička. imam doma-torej iz lastnih izkušenj priporočam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?