|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SMRDI,SMRDI JOJ KAKO SMRDI
20.4.2005 15:16:24   
jaz99
Živjo punce! Sploh ne vem kje naj začnem pisat,da ne bom na dolgo in široko razlagala.
Živim v naselju ,ki je gosto naseljeno,za sosede pa imam ene cigane(sej niso ampak jaz jim tako pravim) ,ki kurijo na smeti,gume ali nekaj podobnega,ker vsak dan vdihujemo smrdljiv in črn dim.
No včeraj pa mi je počil film in sem pozvonila na njihovih vratih in jih prosila ,če lahko stopijo ven da bi si pogledali kakšen dim prihaja iz njihovega dimnika. Seveda so oni trdili da kurijo samo smrekova drva in nič drugega.Nasledni korak je da jim bom poslala policijo ,potem pa ne vem več,kako je če polkličeš inšpekcijo.A moraš inšpekcijo plačat da pridejo ali si lahko anonimen. Ali se lako naprimer iz avta vzame bris in ali mislite da se vidi na kaj kurijo.
Gre se za moje zdravje in zdravje mojih otrok, še posebno pa se mi smila moja Tina ki je stara komaj 4 mesece pa že vdihuje tako svinjarijo.

Če je bila katera v isti situaciji ali malo več ve o zakonih bi jo prosila če me lahko kako napoti da temu naredim konec.

A ja smrad pride skozi zaprto okno,ki smo ga dodatno zatesnili in še rolete spustimo a vseeno vdari skozi vse to
Neposredna povezava do sporočila: 1
20.4.2005 15:19:36   
Čiračara
Kot, da bi brala svoj problem:)-.Tud mi imamo sosede, ki ne vem kaj kuri, iz dimnika pa črn in smrdljiv dim:(..Pa vonj po plastiki. Zvečer sploh ne moreš met odprtega okna.

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2005 15:23:14   
Anonimen
Jaz ti svetujem, da pokličeš na inšpektorat in se pozanimaš kakšne so tvoje pravice opziroma ali je prijava utemeljena ter če je možno odadt prijavo anonimno. Sicer pa močno dvomim, da bi blo kaj za plačat.

Jaz i jih na tvojem mestu poklicala. Saj dobrih odnosov s sosedi tako ali tako nimaš, tako da ni kaj za zgubit.

(odgovor članu jaz99)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2005 15:23:22   
jaz99
Jaz malp prelutam, ampak stalno čekiram.Če pa mi slučajno uide in ne vidim gdaj so zakurl mi pa soba še 5 ur smrdi. Mah to je noro. Bojim pa se da bom čes nekaj let zbolela za kako boleznijo ,ker mislim da ni ravno pametno to sranje vdihavat.
Tko sem jezna da bi jim lahko glavo zasukala kontra.

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2005 15:24:28   
Anonimen
Telfon ženska, hitro poklicat!

Pa sporoč, kaj bojo rekli, k me firbec matra!

(odgovor članu jaz99)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2005 15:25:09   
Lenny
Punci, pokličita pristojno dimnikarsko podjetje ali pa inšpektorja. Pomaga! Pri mami so sosedje čez cesto počeli isto, na sušenje perila zunaj si lahko kar pozabil, po obisku inšpekcijske službe in odločbi, ki jim je naložila kazen za onesnaževanje, pa je mir.
Veliko uspeha!

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2005 15:27:04   
jaz99
alja: do včeraj je bilo vse dobro in smo se pogovarjali in pozdravili. Zdej ko pa sem jaz lepo povedala da me pač to mot smo pa seveda v odnosih kakršnih pač smo. Sicer nene podpirajo tudi drugi sosedi samo da oni ne bodo nič posebnega okrepal ,ker naša bajta požre 70% dima

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2005 15:28:02   
Anonimen
Aja. Ja no, mislim da je vseeno bolj poemmbno zdravje kot dobri sosedski odnosi

(odgovor članu jaz99)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2005 15:31:04   
jaz99
Na inšpekcijo sem klicala že pa so mi rekli da kurjenje smeti v tem obdobju je dovoljeno. Zdej pa ne vem če so oni mene dobr razumel,ker se oni zdej grejejo na to . To ni sežiganje smeti na vrtu in prostem.
Ma jih bom še enkrat jutr poklicala, ker sem tako jezna da tudi poslušat ne morem kaj mi gdo pove

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2005 15:34:53   
Lenny
Dimnikarje pokliči, pa naj jim meritev naredijo, ko se jim bo kadilo iz dimnika. Verjteno inšpektor sploh ni pokapiral, da gre za kurilno napravo, ne pa za čiščenje vrta.
Vztrajaj!

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2005 15:42:35   
TARA in MAJ
Jazz99 sedaj ukrepaj do konca če si začela spelji stvar sicer bo vedno salabše.
;)

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2005 16:07:53   
jaz99
Ravno zdej sem govorila z svakinjo,ki dela v laboritoriju,toda ne na teh zadevah,a se bo vseeno pozanimala če lahko vzamemo bris in koliko bi me to stalo.Upam da ne preveč. KO bi imela en tak papir v roki bi mi bilo veliko lažje brskat naprej.
Zdej bom šla sigurno do konca,ker mi je res počil film.

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2005 17:58:52   
TARA in MAJ
:bravo:Držim pesti da ti bo uspelo odpraviti smrad.

Lp. tara:sloncek:

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2005 18:18:50   
CatJa
Mogoče to ni ravno v kontekstu, ampak mi smo pa, dokler smo stanovali še v bloku, imeli pod nami enih 12 šiptarjev. Takoj, ko jih je lastnica vselila (pa ne vprašte za kak denar - to se pa res splača!), je predstavnik našega bloka pobiral peticijo za njihovo izselitev. Pa nas je večina rekla, da nas prav nič ne motijo, sej so itak cel dan na gradbišču. Čez par mesecev nam je bilo že žal. To, da bi se 12 kom. vsak dan stuširalo, se itak ni za bat, vsaj pri teh ne, ampak za nameček so si kuhali še nekakšno svinjarijo, ki je tako smrdela, da okna sploh nisi smel odpreti. Po nekaj mesecih se je zgleda njihovo stanovanje že tako prepojilo s tem vonjem, da smo že resno razmišljali o prijavi ali pa predlogu za izselitev. Ampak očitno noben od nas ni imel dovolj poguma, da bi stvar gnal naprej. Mi smo se preselili v hišo, uni reveži pa še naprej trpijo.

(odgovor članu jaz99)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?