Neoangin (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Flufi -> Neoangin (7.2.2009 10:20:14)

Imam boleče grlo in kašljam kot nora (sploh ponoči), zato že par dni ponoči jemljem Neoangin.
Danes pa mi v lekarni rečejo, da ni priporočljiv v nosečnosti, kajti ni raziskav, da lahko škodljivo vpliva na plod.
Sedaj se grozno počutim, ker sem pojedla vsaj eno ploščico. Je katera jemala Neoangin med nosečnostjo?

Anonimen -> RE: Neoangin (7.2.2009 10:22:58)

Jaz sem jedla za grlo Islamoos, kjer ravno tako ni raziskav in mi je farmacevtka zagotovila da lahko.

Blueeyes -> RE: Neoangin (7.2.2009 10:24:33)

jz sem tud hotla najprej jest Neoangin... sem si ga tud že kupila, pol sem se pa spomnila da ga ne smem in sem ga dala eni frendici k je bla ravno takrat tud neki bolana... jz sem si šla pa po Granobil... men je pomagal.. pa še dobr je po okusu

brigita23 -> RE: Neoangin (7.2.2009 10:24:39)

so ga tudi meni odsvetovali, sem imiela teden nazaj iste probleme[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], lajšala oz. pozdravila sem se z GRANOBILOM, ki ga lahko nosečnice uživajo, pa seveda veliko čaja, medu, limone in HALS BONBONI.

čimprej se pozdravi

Miška2006 -> RE: Neoangin (7.2.2009 10:48:57)

Neoangin res ni priporočljiv.

Jst sem jemala Granobil.

African queen -> RE: Neoangin (7.2.2009 10:51:48)

Tudi meni je pomagal Granobil!

BLAŽIKA -> RE: Neoangin (7.2.2009 10:54:10)

Tudi meni so dali v lekarni samo granobil.

Paštetka -> RE: Neoangin (7.2.2009 20:34:47)

Namesto neoangina vseh podobnih zadev pojdi raje v Müller ali katero drugo štacuno pa mentolove ali katere druge bonbone. Jaz vedno jem Pullmol Hustenbonbons ali mentolove če me boli grlo. Pa tudi moja dva otroka jih jesta. To mi je priporočal G v času nosečnosti: "te bonbone lahko poješ kolikorželiš pomagajo pa glih toliko kot neoangin, ki ima v sebi še druge snovi, ki lahko škodijo plodu. "

In res namesto sirupov raje dam otrokoma te bonbone, ki ravno tako pomagajo, pa še bolj srečna sta, da jih lahko jesta. Pa jaz jih skoz nosim v torbi.

Bubble -> RE: Neoangin (7.2.2009 23:26:16)

Tudi jaz med nosečnostjo nisem jemala Neoangina, ker so mi to povedali v lekarni. Probaj z medom, počasi ga liži, nekaterim pomaga...srečno

Stran: [1]