Tusiranje, barvanje las... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Tusiranje, barvanje las... (20.4.2005 13:27:45)

Upam, da ne bom koga razkurila z mojimi vprasanji, ce bom se vam opravicujem. Zanima me namrec par stvari.
Ali je kaj na tem, da vroce tusiranje (temp. vode okrog/nad 40 stopinj) skoduje, ce zelis zanositi oz. ce si ze nosec? Kako je z barvanjem las v prvem trimesecju, ste se mu izogibale ali ne?

Hvala za odgovore.

LP

tinkamiška -> Tusiranje, barvanje las... (20.4.2005 13:35:12)

Na MON-u sem brala, da ni nič narobe z barvanjem las in da se lahko tudi malo pokopaš v vroči vodi, vendar samo do 10 min, da ne pride do pregrevanja.

Sama še nisem:nosecka:, ko pa bom, bom vprašala tudi svojo G in se držala njenih navodil:)

LP,
Tinka

Anonimen -> Tusiranje, barvanje las... (20.4.2005 15:20:09)

Barvala sem se normalno, za tuširanje pa sem uporabljala toliko toplo vodo kot običajno pri tuširanju. Kolk pa je to, pa ne vem.

Anonimen -> Tusiranje, barvanje las... (20.4.2005 15:31:16)

Jaz imam namrec rada, da se namesto stusiram, dobesedno *poparim*, kar najbrz ni ravno zdravo, ce ze druga ne tudi za elasticnost koze ipd. Ampak se ne morem upret, ce mi pa tako pase toplota. Za barvanje sem tudi jaz zasledila mesane informacije. Hvala za vase odgovore.

Anonimen -> Tusiranje, barvanje las... (20.4.2005 15:40:42)

Ja najbrž se parit ni ravno priporočljivo.

PiaM -> Tusiranje, barvanje las... (20.4.2005 17:20:53)

Lahko barvaš lase, tudi beliš, pravi dr.Pušenjak, tudi v začetku nosečnosti, to sem brala tudi jaz.
:rozica:

zi&mm -> Tusiranje, barvanje las... (20.4.2005 18:03:13)

Ojla,

glede tušrianja je meni gin. svetoval ne prevročo vodo; za mano pa je kopalnica vsa v pari:)-
glede barvanja: vse je odvisno od tipa las; ne škodi pa nič razvoju :duda: edino kar moraš paziti je na odtenek barve in ne bit razočarana, če ti odtenek, ki si ga do sedaj uporabljala ne bo prijel enako močno kot pred nosečnostjo. Jaz sem se o tem posvetovala z mojo frizerko in mi sedaj dela pramena, ki primejo takoj.

Uživaj, pa lep dan

Mili

Anonimen -> Tusiranje, barvanje las... (21.4.2005 12:29:47)

Imam ze tak narastek da groza, ponavadi ne odlasam z barvanjem, tale mesec pa ne vem zakaj tako. Cez slabe 3 tedne se namrec porocim in zelim zgledat tipi top seveda, pa se kar cakam in cakam z barvanjem. Naslednji teden se ga pa res lotim, pa ce sem noseca ali pa ne, ta prvo srcno upam. Pri vrocem tusiranju se bom pa probala zadrzat na minumum, no sej zdaj, ko se ze otopljuje ( je to sploh beseda?:)- ), ne bo velikih zelja po dodatnem ogrevanju pod tusem. Hvala vsem za prispevke!

Anonimen -> Tusiranje, barvanje las... (21.4.2005 12:40:22)

Btw pravkar sem si ustimala moj prvi album. Zaenkrat je v njem le par slikic Holandije in pa ena moja sveza slikica, ce vas zanima, album je pod kljucem sicer, geslo je pupa. Bom se potrudila dodat nove slikice, ko bo prva prilika ( porocne slike itd.) .

LP!

tinkamiška -> Tusiranje, barvanje las... (21.4.2005 13:06:58)

MucaMaca, lušne slikice:bravo::bravo::bravo:

Nisem vedla, da se boš poročila:) čestitke:rozica::rozica::rozica:

Baje je naboljše, če se pobarvaš en teden pred poroko;)

LP,
Tinka

A boš napisala še kaj več o poroki? Sem firbec ne?:)-:)-:)-

Anonimen -> Tusiranje, barvanje las... (21.4.2005 13:20:43)

Jaz sem pravkar izvedela, da je danes rodila moja sestricna Tanja! Je sicer en dober mesec starejsa od mene. Imajo fantka, Zana! Komaj cakam, da vidim malo strucko poleti!!!!! Ful sem vesela zanjo in za njenega mozeka!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Hvala za nasvet glede barvanja, bom upostevala! ;)Jaz se zenim 10. maja!! Ze ful nestrpno odstevam dneve! Jutri grem na probo za porocno obleko, upam, da bo vse ok in da jo prinesem sabo domov. Priprave so v polnem teku, naslednji teden pride maticarka na obisk, imajo tako navado tukaj na NL, bom malo peciva spekla, da bo bolj razkosno & slavnostno! Razburljivo, razburljivo!!!!!! :):torta::sloncek:

tinkamiška -> Tusiranje, barvanje las... (21.4.2005 13:28:23)

MucaMaca jst sem se tut poročila 10. maja!:)- Sicer pred dvema letoma:love:

Super mate vi to tam gor zrihtano:bravo::bravo::bravo:
Uživej!!!:)

Tinka

Stran: [1]